Winner of Night At The Museum: Battle of the Smithsonian Giveaway from ASTRO

Teruja mummy bila dapat email dan dapat call dari ASTRO. Email mmg tak tengok pun, sbb Jumaat busy dengan family matters. Sekarang kita ka...

Teruja mummy bila dapat email dan dapat call dari ASTRO. Email mmg tak tengok pun, sbb Jumaat busy dengan family matters. Sekarang kita kasik kurangkan belek2 emel, media social di kala masa bersama family. Kasik laluan sepenuhnya masa bersama. Sampaikan ASTRO call tanya dah dapat emel ke? Waktu ASTRO call tu pun memula malas nk jawab sb tgk no 03-91xxxxx di hari Sabtu petang sedang bawa anak-anak meronda di Jusco. Dalam ati,"no tak kenal ni...call nak promote apa pulak ni? INSURANCE ke UT ke?" Sebab lately ni, byk nau call dari golongan ini. 


Bila angkat je call, rerupanya dari ASTRO. 
Terkejut gak, berkali2 daku tanya...ye ke? MENANG ke?

Alhamdulillah..


Bebuka emel, mmg benar.
Tapi...malangnya kami tak dapat pergi.

Walaupun, kami berdua ni suka tengok wayang. Dah beranak pinak ni. Ada lah sekali je kami dating berdua tgk wyg. Belum masanya nk bawa anak-anak. Takut mengganggu konsntrasi org awam dalam panggung pulak


Makanya, kita kasik open thru FB. Sapa mau tiket FREE. Rezeki di kongskan bersama-sama ;) So, ada yg terpantas jawb,"nak2"...cecepat mummy kasik siapkan authorization letter dan prepare kan bebenda yg kene bawa bersama.

Million thanks ASTRO!! 
Alhamdulillah rezeki family kecil kami bulan ni.
Ada 2 giveaway kami dapat.

Yang lagi satu, giveaway dettol anjuran bersama instagram pinkymomma.com


You Might Also Like

0 comments

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda