Kekdahnya mencari tuam bayi ni tak jumpa. Sebelum bersalin ada lah beberapa kali jumpa. Tapi, dok hold sampai la dah beranak tak bel...

Rutinku.. Untukmu.. Rajin sangat ke buat EBM, mummy oiii? hahaha  nak taknak nak tak nak. Mesti, pasti dan harus kene GA...

 Yahooo!! Herbal Blend dari Shaklee dah ada stok!! Kali ni nk beli & simpan untuk anak2. Dah berbulan2 putus stok. Nk pakaikan pd ...

Masa baru2 kawen dulu. Ada plan nk bercuti ke Pulau Tioman slps balik melawat sedara mara di Johor. Entah mcmana plan xjadi sbb ramai yg k...

Kebanyakkan wanita mula sedar yang mereka ada Ovarian cyst selepas menjalani ujian ultrasound untuk mengenalpasti tahap kesuburan mer...

asyik2 story mory susu badan aje,kan? tak de citer lain kowt :( hehehe  sebenarnya kali ni nk share ttg ...

  Al-fatihah dan salam takziah. #mengenangMH17 #MH17 #Malaysiaberkabung   Welcome home ;)

Promosi GLA Complex Shaklee Ogos 2014. Anatara manfaat Shaklee GLA Complex Shaklee:- Shaklee GLA Complex membantu m eningka...

Antara rahsia2 atau tips tingkatkan susu ibu. Pagi ini, saya pam susu:  Jam 10.30 pagi - 5oz Jam 12.30 tgh hari - 5oz ...

Fresh !! Welcome to the world ;) 1 month baby So far, belum lg check up untuk 2 bulan. 25 Ogos ni genap tepat2 ...

Seminggu sebelum naik kerja. Aktiviti mummy Dhia & Dzal adalah kerja2 surirumah ;) Terkial2, terkangkang2 membuat kerja. ok!! ...