Berpagi-pagian harini utk checkup blood pressure emak, check up+injection Dhia 18 bulan & Dzal Aidi untuk 3 bulan. Hamek ko!! sekali ...

Jika anda amalkan secara konsisten Shaklee Collagen Powder ni. Kita turut akan dapat 7 manfaat ni juga : Anti-penuaan  :  kurangkan lian...

Kesian lah budak ni, segala menan dah di simpan rapi dlm bilik. Nak clean and tidy puye pasal hall rumah konon2nya. Sampai merengek minta ...

Cabaran hari ini antara cabaran yg saya suka. Perkara yang menarik yang saya bangga tahun ini. Walaupun masih berada di bulan September 20...

Semalam ke Tesco Ara Damansara, menyopping bebenda rumah. Pampes pun murah uols. Mamy Poko Jumbo pack RM40.90 dan Drypers RM30. Remba...

Weekend (Ahad) 28 September 2014 kami sekeluarga termasuk lah atok Subang dan Tok Mak Dhia ke  Motivation, Recognition and Jamuan Raya S...

Bunga kegemaran saya mmg tak lain tak bukan. BUNGA ROS!! Kenapa saya suka bunga ros ye? Sinonim dengan cinta atau  pun friendship  ...

Cabaran hari ini. 5 perkara bermula dengan andainya. Org dedulu tak bagi kita andai2 andainya kan. Tapi, xpe la anggap ni alkisah versi ber...

Mood di hari Sabtu tentunya HOUSEWIFE mood. Jom sahut cabaran 30 hari . Dah hari ke 27 dah pun bercabaran. Mood hari ini katanya ye ;) ...

Aktiviti Dhia Batrisya hari ini, di perkenalkan dengan perkara baru. Iaitu playdough (Play-doh) , mummy pn gagah la buat playdoug...