Sebelum tutupnya tahun 2014 ni. Nak citer kisah mak-mak sket ;) Seronok tahun 2014. Sbb mummy ado dah anak sepasang. pempuan dan le...

Ahad kita terjah lagi ke IOI City Mall. Aritu mcm sesak nau nk berjalan sana sini. So, rerasa ati kali ni tak sesak kot. Ngajak le encik s...

Berita baik untuk rakyat Malaysia, cuti sekolah di pajangkan sehingga minggu kedua Januari 2015 berikutan bencana yang Malaysia alami.  A...

Tak abeh lagi citer Port Dickson yang lalu. Nk citer kisah shopping pulak ni. Dah nama pun mummy kan. Kalau gi memana tak sah, tak shoppin...

Teruja mummy bila dapat email dan dapat call dari ASTRO. Email mmg tak tengok pun, sbb Jumaat busy dengan family matters. Sekarang kita ka...

Alhamdulillah, bulan rezeki anak-anak dan bulan kemenangan. Lepas menang tiket wayang dari ASTRO giveaway contest (kita citer esok kat dal...

Dhia dah besau...dah pandai nk join sukan.. Aktiviti-aktiviti yang dia rasa menarik dan ada kekawan reramai. Mesti Dhia nk join. ...

Bulan ni, bulan cuti sekolah,. Ramai yang bercuti sana sini. Kulit pun tak berapa nk jaga sangat. Lepas tu, musim hujan pulak, ramai nau y...