Alhamdulillah Tok Mak, Atok dan Along selesai Umrah dan selamat sampai di Malaysia

08:30

Dah hampir sebulan mak, abah dan along balik dari umrah. hehehe mummy baru siap entry yang dah berzaman. Banyak nau draft nya. Tapi, tak terabeh nk mengetuk keyboard.


Banyak buah tangan dari tok mak untuk kami. Sian lah tok2 ni mangangkat barang yang banyak. Dah leh jauh berjalannya.


Kasih sayang untuk anak cucu tu tak ternilai. Tengok lah tu..Cucunya bergaya dgn jubah yang mereka anggap dress FROZEN. aptb dak ni hehe



Yang ni ssh sket nk pakai tdg, cepat rimas.
Tak suka ada benda ats kepala. Mcam mak ko je pgai nya ;)



Ok kita cuci mata gegambar dari Kak Ros (whatsapps)



YaAllah..permudahkan lah urusan kami, berikan lah kami masa dan kekuatan untuk ke tempat ibadat ni.




Tenang dan indah je.













Allahuakbar, besar kekuasaan mu.



You Might Also Like

0 comments

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda

Google+ Followers

Google+ Badge

Followers

babab