Tuesday, 20 January 2015

Kalau dah namanya pempuan: MELARAM mmg pandai

Ahad aritu, kami lepak rumah baru adik ipar. Dhia mmg suka lepak sini. Sbb ada tempat khas utk bermain. Mainan pun macam hado. 


Tengok lah tu, melaram dgn spek itam sambil buat peace tak jadi. Manatah Dhia tahu buat peace masa amek gamba ni. Mummy tak ajar pun ;)


Siap buat mulut muncung selfie, ko! Cepat nau kamu belajar. Belajar dari mana ek? Mummy tak pernah pun amek gambar selfie muncung2 mulut cenggini. 

Ades la anak, mata mummy keatas tangan di bahu lah !!
bahahaaha


Kakak yg sayang adiknya. Mmg rajin ajak adik ddk atas riba. Nk dukung lah. Nak susukan lah.
Moga ikatan kakak dan adik sentiasa rapat ketat-ketat. Jgn putus!!

Bak kata pepatah,"air di cincang takkan putus". Tapi, kita bukan air hehehe


Gambar ni, mummy tau. Dhia ikut apa yg mummy selalu lakukan. Gaya nk pam susu. Pantang nampak benda bercorong. Nk pam katanya. Aloh2 kamu ni..............


Ni bukan Dhia tau!! Ni cousin Dhia. Hannah Humairah. Comel !!
Best bila berkumpul reramai. Macam2 gossip hado. kan!! hehehe
Ok.. tis week mungkin sambung melepak lagi kot kt rumah baru dorang ni.
Meeting pulak katanya hehehe

No comments:

Post a Comment

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda

Google+ Followers

Followers