Multivitamin untuk kanak-kanak : Vita-lea For Children

Kembali lagi multivitamin untuk kanak-kanak. Lama sangat menghilangnya. Bukan menghilang sebenarnya dalam proses membaik pulih dan men...


Kembali lagi multivitamin untuk kanak-kanak. Lama sangat menghilangnya. Bukan menghilang sebenarnya dalam proses membaik pulih dan menambah baikkan lagi. Apa guna ada penyelidik,kan? hehe Ok, kisah kanak-kanak ni, mmg suka gigit-gigit vitamin. Lelagi yang masam manis kan. Macam Vita-lea for |Children ni. Multivitamin untuk kanak yang berperisa anggur sebanyak 60biji sebotol. Sedap!! Pasti Dhia suka!! Dhia tak lama lagi nak masuk 2 tahun. Boleh ambil dah Multivitamin untuk kanak-kanak : Vita-lea For Children ni ;)

Di dalam Multivitamin untuk kanak-kanak : Vita-lea For Children ni terdapatnya:

Vitamin A - bersamaan 1.5 cups of cantaloupe
Vitamin C - bersamaan 6oz of orange juice
Vitamin D- 3 gelas susu.
Vitamin E -bersamaan 10 sudu mentega kacang
Asid Folik - 4 cawan brokoli yang telah di masak,
Iron - 1.5 mangkuk bayam yang telah di masak
Magnesium - bersamaan 6.5 cup of Brussels Sprouts dan
Zink iaitu bersamaan 3 cawan kacang merah

Nak makan semua sekali dalam sehari, mampu tak mampu gak la kan. Makanya, senang je jika kita bagi 1 tablet Multivitamin untuk kanak-kanak : Vita-lea For Children cukup segalanya ;)


Pulak tu, perasa asli tiada penambah manis di dalamnya serta mengandungi xylitol menjaga kaviti dan gigi anak-anak

Boleh tengok2 comparison dari brand lain-lain.
Harga Multivitamin untuk kanak-kanak : Vita-lea For Children murah serendah RM1.12 sehari.
Nak COD pun boleh area Kajang Perdana
Pengeposan seluruh Malaysia



: Jom Chit Chat :
COD: Kajang / Cheras/ Subang
fb: http://www.facebook.com/UrbanMummy1
012-6460421
nurazlindaazman@gmail.com
pinky-lynn.blospot.com


You Might Also Like

0 comments

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda