Total Pageviews

Multivitamin untuk kanak-kanak : Vita-lea For Children

Kembali lagi multivitamin untuk kanak-kanak. Lama sangat menghilangnya. Bukan menghilang sebenarnya dalam proses membaik pulih dan men...


Kembali lagi multivitamin untuk kanak-kanak. Lama sangat menghilangnya. Bukan menghilang sebenarnya dalam proses membaik pulih dan menambah baikkan lagi. Apa guna ada penyelidik,kan? hehe Ok, kisah kanak-kanak ni, mmg suka gigit-gigit vitamin. Lelagi yang masam manis kan. Macam Vita-lea for |Children ni. Multivitamin untuk kanak yang berperisa anggur sebanyak 60biji sebotol. Sedap!! Pasti Dhia suka!! Dhia tak lama lagi nak masuk 2 tahun. Boleh ambil dah Multivitamin untuk kanak-kanak : Vita-lea For Children ni ;)

Di dalam Multivitamin untuk kanak-kanak : Vita-lea For Children ni terdapatnya:

Vitamin A - bersamaan 1.5 cups of cantaloupe
Vitamin C - bersamaan 6oz of orange juice
Vitamin D- 3 gelas susu.
Vitamin E -bersamaan 10 sudu mentega kacang
Asid Folik - 4 cawan brokoli yang telah di masak,
Iron - 1.5 mangkuk bayam yang telah di masak
Magnesium - bersamaan 6.5 cup of Brussels Sprouts dan
Zink iaitu bersamaan 3 cawan kacang merah

Nak makan semua sekali dalam sehari, mampu tak mampu gak la kan. Makanya, senang je jika kita bagi 1 tablet Multivitamin untuk kanak-kanak : Vita-lea For Children cukup segalanya ;)


Pulak tu, perasa asli tiada penambah manis di dalamnya serta mengandungi xylitol menjaga kaviti dan gigi anak-anak

Boleh tengok2 comparison dari brand lain-lain.
Harga Multivitamin untuk kanak-kanak : Vita-lea For Children murah serendah RM1.12 sehari.
Nak COD pun boleh area Kajang Perdana
Pengeposan seluruh Malaysia



: Jom Chit Chat :
COD: Kajang / Cheras/ Subang
fb: http://www.facebook.com/UrbanMummy1
012-6460421
nurazlindaazman@gmail.com
pinky-lynn.blospot.com


You Might Also Like

0 comments

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -

Labels

2018 (382) Dhia batrisya (382) blogger (382) azlindaalin.com (354) dzal aidi fiqry (309) review (283) resipi (143) 2019 (93) travel (84) Daim Naufal (70) daddy (41) advertorial (36) Resipi 30 Hari Ramadhan (19) tutorial blog (11) Baby D (6) blogwalking (4) 2017 (2) 2020 (1)