Sapu..sapu jer

Pernah dulu cerita tentang slimming serum dari Larome Apple stemcell. Hari ni, saya nak kongsikan t...

Pernah dulu cerita tentang slimming serum dari Larome Apple stemcell. Hari ni, saya nak kongsikan testimoni kawan-kawan, sedara mara, ipar duai saya yang feeling positive dengan produk ni. Pada yang nk kan perubahan dalam masa yang singkat dan cepat. Boleh cuba slimming serum dari larome Apple Stemcell.



Adik ipar saya dah kurang size pinggang dari 31 ke 27 hanya dengan sapu-sapu Slimming Serum dari larome Apple Stemcell.


Kawan sayapula, dah kurang 3 inci di bahagian perut hanya sapu-sapu dengan Slimming Serum dari larome Apple Stemcell.

Dalam berdiet. Makan ttp kene makan tau!!. As at 9am 26/1/15. My cal burnt 115kcal/504kcal (tak risau sgt, 1 day breastfeed dah burnt 500kcal utk 2org anak). Cal intake 106kcal (ni nak kene jaga sket. Tak boleh lebih sangat dan tak boleh KURANG dari 1800kcal daily intake). Berat sbnr saya ialah 5x kg, letak 60kg supaya ada perasaan jaga calories intake. Bahahaha

Selain itu, kene jaga juga calories burn and calories intake ye. Byk pengaruhi juga. Air masak pun kene cukup 3 liter sehari.



Ada yang nak harga murah slimming serum dari larome Apple Stemcell. Botol kedua dengan harga RM50. PM saya yer:-


You Might Also Like

0 comments

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda