Syok dah dengan Shiok Durian Each A Cup

14:33

Iols mmg fanatik dengan DURIAN. Tak kira lah buah durian ke... durian crepe ke... bubur durian ke... air cendol durian ke atau pun air durian. Mmg suka nau ler dgn DURIAN!! hehehe. So, terjebak hujung bulan lepas. Tetiba nampak promosi Shiok Durian di Each A Cup, Tesco Kajang. Kasik cuba 1 kali terus fall in love syok dah dengan Shiok Durian Each A Cup ;)



Nk kata pure durian sangat tu..macam tak la sebab dia ada campur jagung sket. Tp, rasa durian tu ttp la hado. Mmg shiok ler ;)


Selalunya kita amek plain je. Tapi, kali ni kasi letak mixed jelly sket. Mmg perggggggggh non stop mengunyah dan sedut tak henti ;) Bak kata en somi,'mummy korang ni mmg mengunyah je keje nya'. Mummy pun akan jawab,'Haip!! mummy nk supply susu kat anak2 ni. Kene makan banyak utk 3 orang. Jgn merungut bini mu tak jaga badan sekarang. Nanti anak dah besau. Mummy kasi align semuanya. hihihi'


Dan, lepas beberapa kali terjah kedai ni. Baru lah perasan ada kad kumpul chop dan redeem. Ades, korang apesal tak habaq mai awai2. Kan mummy dah rugi beberapa chop (ececece ayat!! macam la kerap nau gi beli tu)



Beli 5x dapat 5 chop. Lepas tu dapat la topping FREE. Mummy pilih Mixed Jelly aritu ;) Nak pilih bubble, tapi dedulu kan memacam citer keluar pasal bubble tu. Tak jadik la nk ber'bubble' bubble dalam bilik mandi aje la hehe.

Dan bila cukup 10 chop tu nanti, boleh lah redeem air FREE. Semestinya DURIAN SHIOK pilihan saya. Dah syok dah dengan Shiok Durian Each A Cup. Lelagi tgh rege promo RM4.50. Rege biasa RM4.90. Mummy upgrade besau teruih, tambah RM1. Kami kekongsi je dengan daddy dan Dhia. 

Nak gak rerasa peridsa yg lelain. 
Dan, pernah try milk tea, oreo strawberry dan seangkatan dgnnya. Masih tak menepati citarasa mummy. Korang pilih perisa apa kalo ke Each A Cup?








You Might Also Like

0 comments

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda

Google+ Followers

Google+ Badge

Followers

babab