Bercuti balik kampung encik somi

Beberapa hari sebelum bali ke kampung halaman en somi, tugas mak-mak kene lah kumpulkan bebarang anak-anak, bebarang mak, barang itu da...


Beberapa hari sebelum bali ke kampung halaman en somi, tugas mak-mak kene lah kumpulkan bebarang anak-anak, bebarang mak, barang itu dan barang ini. Bukan mudah nk menyiapkan barang-barang untuk di pack. Kene tunggu anak-anak tidur baru boleh buat kerja.

Kul 3 pagi mak korang ni bangun tau! Last-last tak leh tido. Sampai opis, berpinar2 mata ku. huhu


Nak juga hapdet seluar saize S ni ha..hehehe jangan marah ye kawan-kawan. 
Ini lah untungnya ber larome, ber SHAKLEE kan!! ;)







You Might Also Like

0 comments

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda