Caricature gambar anak

Dalam masa menghabiskan cuti-cuti yang hado ni. Meh ler, kita anak beranak window shopping ...


Dalam masa menghabiskan cuti-cuti yang hado ni. Meh ler, kita anak beranak window shopping jalan-jalan cuci mata di Aeon Cheras Selatan. Abes meronda membeli pempes anak-anak. Nampak lak booth caricuture. Mak pak dulu2 dah ber'caricature' berdua masa zaman cintan cintun.


Kali ni, caricature untuk anak-anak. Bertabah lah pelukis tu nk melukis gambau anak-anak yg tak ddk diam.


Sambil makan pulak nya Dhia ni,kan. Abes biskut adiknya tu ha..






Kami pilih black n white je, Lukis untuk dak 2 orang tu ha.
RM10 untuk 1 orang. Total RM30 eh he..eh ..RM30?
Yup, RM10 lagi tu cas laminate.

Kalau ada yg berminat nk lukis2 tu ada no telefon kat canvas untuk caricature. Hafiz namanya.  


taadaaaaaaaaaaaaaa...siap!!
Dalam setengah jam gak, sampai tido terus si Dzal Aidi

You Might Also Like

0 comments

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda