Kali kedua untuk minggu ini edisi terjah IOI City Putrajaya

Alhamdulillah dah berada di kampang halaman en somi. Kamunting. Sementara nk tunggu story mory ...


Alhamdulillah dah berada di kampang halaman en somi. Kamunting. Sementara nk tunggu story mory kami di sini. Nk throwback kisah bebarapa hari yang lalu di IOI City Mall Putrajaya. Encik somi sesebelum ni tak suka terjah IOI City Mall Putrajaya. Sebab ramai sangat orang, nak cari tempat makan susah, nak naik lif pun menunggu lama nau. Bini nya ni, dok gesek-gesek mintak bawakan ke sini. Sebab, tak abes tawaf lagi. Besau sangat. 

Sekarang encik somi dah suka datang  IOI City Mall Putrajaya, kita ke sini edisi malam pulak.
Dah mmg aktiviti kami ni waktu malam-malam je. Gi tesco pun suka malam-malam gak sebab tutup kul 12 tgh malam.


Anak pun seronok masuk butik sana sini kt IOI City Mall Putrajaya. Sebab tak de lah kene tolak-tolak dengan orang ramai. Tenang gituuu.. Misi window shopping dan misi mencari barang dari satu butik ke satu butik pun tak memeningkan kepala.

Dari tingkat ke tingkat kami berjalan. Mencari topi untuk daddy. Kalah orang pempuan shopping. Sana sini tak berkenan. Nasib hado yg berkenan akhirnya.


Tapi, tak bawa stroller dah ke  IOI City Mall Putrajaya. Malas nak tunggu turn yang lama di lif tu. Kita naik escalator je dengan baby wearing.



Nampak macam best ke kedai aiskrim ni, nak try bawa Dhia makan sini.







Seronok tengok dorang deko aiskrim ni.


Penat berjalan, pit stop dgn makan aiskrim magnum sat. 





Lepak butik kasut, daddy adiahkan kasut untuk Dhia nak berumur 2 tahun ke ni? 


Mummy belikan adiah bulan depan nanti la untuk Dhia ye.




You Might Also Like

0 comments

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda