Susu khas untuk ibu mengandung dan menyusukan anak : Susu Kambing Campuran Makanan Sunnah dari Natalia Natalicious dan Natalshape

Ada yang pernah dengar produk Natalia dan ada yang belum pernah dengar lagi. Betul tak?...


Ada yang pernah dengar produk Natalia dan ada yang belum pernah dengar lagi. Betul tak? Produk Natalia baru sahaja 2 tahun di pasaran. Pernah keluar iklan di radio terkenal era.fm beberapa bulan yang lalu. So, sesiapa peminat radio era, pastinya sedikit sebanyak kenal dengan produk ini. Natalia mengeluarkan produk susu kambing campuran makanan sunnah seperti delima, bayam, kismis, kurma dan macam-macam lagi. Khas di keluarkan untuk ibu mengandung (sedang usaha nak mengandung pun boleh cuba) dan ibu yang sedang menyusukan anak. Keluaran Bumiputra yang pastinya halalan toyyibba.

Yang paling best dan saya suka ialah ada kandungan marine kolagen. Makin cantik lah mummy Dhia Dzal ni nanti. gitu...hahaha


Bila sebut pasal susu kambing ni, mmg tekak saya loya sangat2 (padahal tak minum lagi) sebab mindset dengar2 dari mulut orang bahawa kambing ni hamis, loya. erm... Tapi, itu dulu..dulu ye..bukan kisah sekarang.

Saya dah jatuh cinta lak dengan susu kambing Natalia - Natalshape sekarang ni. Sebab sedap, tak bau hamis pun, tak loya pun seperti kata-kata orang yang pernah berkata dengan saya.

Natalia Natalshape - khas untuk ibu menyusukan anak, berikan tenaga dan melancarkan proses penyusuan. Ibu kenyang dan anak pun kenyang.

Natalia Natalicious - sesuai untuk ibu mengandung dan juga ibu yang inginkan zuriat.


Ada yang dah berjaya hamil dalam masa 3 minggu selepas amalkan secara konsisten.








Antara testimoni-testimoni pengguna produk Natalia Natalshape dan Natalicious.

Ada yang nak tahu halal ke idok?
Pastinya HALAL produk ni.


Ada yang teringin nak cuba macammana rasa susu kambing sedap dari Natalia ni?

Bos Natalia berbesar hati nak bg FREE SAMPLE, ada yang berminat?
Boleh hubungi Cik Siti Fatimah di talian 012-2946900
Instagram Natalia  ---> jangan lupa follow ;)

Pihak Sidratul Aduka juga sedang mencari stokis.
Jika ada berminat untuk manjadi stokis pun boleh hubungi Cik Siti Fatimah.


Oh sedapnya susu ni...sekejapan je abes secawan. 




Disebabkan Dhia tu sangat memilih susu (selain susu mummy nya). Mummy nk bagi Dhia susu kambing 9 dalam 1 pulak. Dhia mmg penimat tegar buah delima. Mmg tak de masalah Dhia dengan makanan sunnah. Testimoni untuk Dhia dan susu kambing Hafidz ni, mummy akan story mory dalam next story yer.


Selain produk ibu-ibu dari Natalia, Sidratul Aduka Sdn Bhd juga ada keluarkan pelbagai produk Halalan Toyyiba seperti susu untuk anak dari umur 1 tahun, kordial minuman, penjagaan diri, kosmetik, makanan dan minuman

Info syarikat : Sidratul Aduka





Tak sabar nak buat kordial ni. Tapi, tak nak buka dan minum sekarang. Nak bancuh masa majlis pernikahan adik ipar nanti. 

Minum sejuk-sejuk masa majlis kenduri. Memang sangat best!! Sekali sekala kita rasa air lain selain oren dan sirap (typical air kenduri kan!! hehehe).

Oh ya .. pada yang berminat nak FREE SAMPLE, Natalia NatalShape dan Natalicious area Kajang Perdana. Boleh self collect dari saya juga ye. Tapi, stok sangat-sangat limited. Siapa cepat dia dapat. ;)

fb saya : Azlinda Alin
instagram saya: azlinda.alin




You Might Also Like

0 comments

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda