Barangan Kosmetik Sales 50% di Guardian

Bukan senang nak dapatkan alat solek jualan murah cenggini. Kosmetik brand Maybelline, In2it , Silkygirl dan lain-lain sedang sales 50...

Click for larger view.


Bukan senang nak dapatkan alat solek jualan murah cenggini. Kosmetik brand Maybelline, In2it , Silkygirl dan lain-lain sedang sales 50% di Guardian Farmasi. Oh my!! memang tak boleh lepaskan peluang ni ha. Kebetulan, ada barang-barang mummy yang dah nak habis ni. Dan, ada gak barang2 yang dah pecah (anak bawa main..redha je la kan..what to do).

Ok korang..hari ini last day. Terjah lah mana-mana Guardian Farmasi yang berhampiran ye. Mummy pun nak terjah waktu rehat nanti. Terjah kat Saujana Impian je,kot. 

Mummy ni ok je nak pakai brand MAC ke, Body Shop ke, Avon ke Tupperware Brand ke ..Pendek kata, apa2 brand pun boleh lah. Maybelline lama juga tak pakai sebab lipstik lama-lama tu tak habes2 pakai. Tp, sekarang ni color ala-ala orange dan bright pink dah abes. Mmg nak cari sangat color tu.

Tengok lah si Safura.com tu, dah terjah awal-awal Guardian Farmasi. Borong lipstik. Boleh dapat rege RM18 katanya!! Memang murah nau tu. Jom beli sebelum GST implement. hehehe.




Harga Lipstik (matte):  Silkygirl dari RM15+, Maybelline RM20+, Simplysiti RM20+

Harga Lipstik (glossy) : Silkygirl dari RM8+, Maybelline RM18+, Simplysiti RM18+




Harga bedak 2 way cakes : Maybelline dari RM13+, Silkygirl RM13+

Murahkan? Best, kan? So, arini last day tau..

You Might Also Like

0 comments

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda