Beras murah

14:41


Murah nau rege beras Thai King ni. RM25.99. Offer sampai 23 Mac ni. PWP di Giant Supermarket atau hypermarket..
Boleh rembat 1, buat stok. Barang dapur pun tak beli lagi. Mmg cun lah!! Kasik kumpul sekali harung beli.

Ok, sesambil-sambil update blog...sambil-sambil dok pikir nak masak apa la petang ni..Oh, petang ni ada pasar malam depan rumah. Beli siap je lah, kot. Balik keje leh lepak2 gomol2 budak 2 orang tu je. Cuti masak2 lah arini. hehehe sekali sekala kasik jimat gas ngeh ngeh ngeh.


Layan gegambo anak dan anak buah makan aiskrim jap ler.
hehehe abes dah stok aiskrim dan kon ni.


Walau pun mummy tak pandai mana bab-bab masak ni. Tapi, bila tengok anak-anak makan berselera. Gagah la mummy masak setiap hari untuk kamu. eh..eh..eh setiap ari pe ke menda nya? Baru je citer yang arini tak nak masak. Nak cuti masak.

Ok!! aiskrim dan kon aiskrim antara list yang mesti hado utk barang-barang dapur di beli minggu ni.


You Might Also Like

0 comments

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda

Google+ Followers

Google+ Badge

Followers

babab