Campak ke ni?

 Garam As Syifa garam bukit khas untuk Mandian terutama untuk anak2. Kulit mereka kadang-kadan...


 Garam As Syifa garam bukit khas untuk Mandian terutama untuk anak2. Kulit mereka kadang-kadang a gak sensitip.  Ada masa tak boleh kene habuk yang banyak sangat dan kadang-kadang cuaca panas pn boleh naik gatal-gatal.


Garam ni nampak sangat istimewa..tu yang membuatkan kami beli beberapa bulan yang lalu. Selain ubat sapu2...kita Ikhtiar juga dgn cara ni. Untuk Dhia, mmg sangat sesuai. Kalau mandikan dgn garam ni..Sekejap je ilang ruam nya. 


Untuk Dzal Aidi, pertama kali nk cuba
 Pagi tadi, tetiba 1 badan merah kecil.  Nak kata campak. Baru je kene campak masa umur 6 bulan mcm tu.


Ke...Sebab alergy mummy bagi makan telur rebus. Sebelum ni, tak pernah mummy try bg makan telur rebus.

Air kelapa dh bagi minum semalam...daun mambu je tak g cari lagi. Sebab tak tahu campak ke bukan. Suhu badan normal. Tak demam.

You Might Also Like

0 comments

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda