Dhia turn 2

Ahad ni Dhia turn 2 years old. Cepat beno masa berlalu. Pejam celik pejam celik dah 2 tahun...


Ahad ni Dhia turn 2 years old. Cepat beno masa berlalu. Pejam celik pejam celik dah 2 tahun anak dara kami ni. Sebenarnya, mummy pun tak tahu nak buat celebration ke macamana ni. Nk ajak orang terdekat ke macamana. Ha.....banyak nau macamana,kan? Nk buat kat rumah ke taman ke? ades!! Nampak macam blur. Yup, mmg blur pun. Sangat2 blur. Planning tu ada, tapi date tu macam tak tahu nk arrange je. Tak pelah, buat lambat ke cepat ke. Yang penting mummy siapkan goodies untuk kamu. Senang nanti. Kalau nk zaaaaas buat. Sonang dah part yang ni tak yah nk pikir2 lagi.




You Might Also Like

0 comments

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda