Email anak?

Dah lama buatkan emel untuk anak pempuan kita, si Dhia Batrisya. Fb pun ada sekali. Tapi, mummy belum lagi emel apa-apa untuk Dhia hi...



Dah lama buatkan emel untuk anak pempuan kita, si Dhia Batrisya. Fb pun ada sekali. Tapi, mummy belum lagi emel apa-apa untuk Dhia hinggalah terjumpa satu sharing dari fb. Mummy pun cubalah anta emel untuk Dhia. Untuk long term, rasanya mmg email dan blog kot. Media sosial ni kesejapan sangat. Macam dedulu, ada myspace, friendster....pastu bila fb, twitter dan instagram launch. Semua orang ke fb, twitter dan instagram pulak.



Setiap benda ada pro dan kontra. Kontranya ialah, mungkin boleh kene hack, tapi so far mummy beremel ni. Alhamdulillah ok. Ikut masing-masing la,kot. Tapi, tak salah kita mencubanya kan. Zaman sekarang nk berbuku diari tu...macam tak kose je,kan. Lagi pun, takkan nk bagi anak baca diari kita. Kita emel je progress ke ucapan ke atau menda-menda best utk kita share dgn mereka. 

Mummy tak sabau nak emel ucapan yang ke 2 tahun untuk awak, Dhia.
Sekejap je dah besau awak. Muahciked






You Might Also Like

0 comments

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda