HAPPY 2nd BIRTHDAY, DHIA!!

Happy 2 years old, my beloved DHIA BATRISYA BINTI MOHD FIRDAUS. Moga dipanjangkan umur un...


Happy 2 years old, my beloved DHIA BATRISYA BINTI MOHD FIRDAUS.
Moga dipanjangkan umur untuk membuat kebaikan, di murahkan rezeki yang halal, membesar dengan sempurna, jadi anak yang solehah dan kuat hadapi rintangan kehidupan. 


Sekejap je dah beso dan dah bijak pandai. 

Pandai apa?
*Pandai bergaya depan kamera.



Dah pandai melawa, pilih kasut nak berjalan. Tak nak pakai selipar / sandal.



Pandai berangan.



Pandai berkata-kata. Kalau Dhia panggil. Tapi, orang yang Dhia panggil tu tak menyahut. Harus Dhia JERIT!! 
Jerit la,nak!! Sore tu xbeso mana pun..hehehe



Pandai buat macam-macam gaya bila mummy nak snap photo


Candid la tu kekononya



Photobooth mmg Dhia suka. Panas berdeting pun tak hape



Menulis pun Dhia suka. Pantang nampak buku dan pen /pensil



First time pakai inai. Explore macam-macam dalam masa 2 tahun.



Dan, pandai amek hati adiknya. Macam kembar (orang kata). Moga bff sampai bebila ye. Tak mo gaduh2, tak mo ada persaan iri hati, hasad dengki mendengki sesama adik beradik atau pun orang lain. Mummy tak hajo korang ni sifat negatif dan mazmumah, ya! 

Buat lah kalau nk kene babap (tak boleh rotan kang kene masuk jail lak. hahaha)

HAPPY 2nd BIRTHDAY, DHIA!!

HAPPY 2nd BIRTHDAY, DHIA!!

HAPPY 2nd BIRTHDAY, DHIA!!

HAPPY 2nd BIRTHDAY, DHIA!!

Entri sebelum ini : Kelahiran Dhia sehingga 1 tahun

Dan gambar- gambar Dhia Setahun



You Might Also Like

0 comments

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda