Tuesday, 17 March 2015

Mudah pakai dan mudah bentuk


Teruja bila ada orang promosi tudung ni pada saya. Ye lah kan. Bila dah beranak kecil seramai 2 orang ni. Mmg tak mudah nak bersiap. Nk siap untuk keluar pun kene siap laju-laju. Tudung segera atau lebih di kenal sebagai instant shawl. Mudah pakai, tak perlu pin dan cepat siap. Hanya sarungkan sahaja custom made instant shawl ni. Muka pun tak nampak bulat sangat. Ada sesetengah tudung tu bila pakai, muka ku bulat kelihatan macam pau jadiknya. hehehe


Suka tudung yang jenis boleh buat tajam sket atas tu. Muka nampak panjang nanti.


Terletak dan ngam-ngam tudung instant shawl ni di muka mummy. Sebab, instant shawl ni custom made. Mmg ukur ikut muka ngam-ngam. Design pun boleh pilih nak color dan piping tepi tu cemana warna yang kita nak. Mummy mmg suka nau warna pink. So, pilih pink jugak lah, kan


Memang kene nau lah dengan baju koleksi yang hado. Tudung custom made ni, boleh labuhkan depan belakang:-
Material : Cotton T Shirt
Tak jarang dan tak panas

Ni kali kedua mummy buat custom made tudung dengan Hanezz Beads


Tudung custom made yang pertama di tempah ala-ala syria 2 layer berserta dengan manik-manik di kepala dan bawah tudung. Tak perlu dah nk kene kan dengan pin tudung aksesori atau pun rantai leher dah.

Berminat dengan tudung custom made instant shawl, wide shawl, halfmoon atau tempahan jahitan manik. Boleh hubungi:-
Instagram : hanezz_beads
Tel / Whatsapps: 019-3506435

No comments:

Post a Comment

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda

Google+ Followers

Followers