Tips memikat dengan wangian Pheromone Malaysia

09:46



Jom kita memikat pasangan kita, customer atau bakal pasangan kita:

Tips memikat:
1) JUJUR 
2)POSITIF
3) CARA SENDIRI bukan MENIRU
4) KETERAMPILAN kene jaga
5) YAKIN DIRI
6) WANGI

Cerita pasal wangi ni. Saya nak bercerita tentang minyak wangi dari Pheromone Malaysia bukan minyak dagu atau minyak senyoyoh yer. Ini perfume aroma lebih kurang tarik aura orang kata. Aura positif.


Yang mana-mana kurang berkeyakinan nak cari pasangan sebab banyak nau mencari kekurangan diri sendiri atau pendek kata kurang keyakinan diri. Kadang-kadang kita merasakan bukan mudah kita nak bercinta atau mencari JODOH ni (macam mummy ni ha...umur 30 baru kahwin tau!! Tu yang anak kecik-kecik je lagi ni,ha). Ok, ada tak yang pernah alami contohnya..Kita suka orang tu, tapi...orang tu tak suka kita. Yang kita tak suka pulak, dia pulak suka kita. Pastu tersa macam susahnya nak cari jodoh. Ye dak? Yup, jodoh tu dari yang ESA, dia dah tentukan dan dah tulis untuk kita. TAPI, kita kene usaha juga kan? Usaha tangga kejayaan hehe gituuuuuu. Dan, tak salah kita gunakan wangian dari Pheromone Malaysia untuk tingkatkan keyakinan kita. Sebab bau aroma nya..perggggggh marveles gituu! Memang diri kita kan rasa yakin dan sangat berkeyakinan.

Dah berNIKAH? Yang udah berkahwin lagi lah sangat sesuai!! Sebab, perjalanan kehidupan bersama suami isteri ni panjang dalam berrumahtangga. Rutin harian kita pun kadang-kadang boleh menurunkan paras keromantikan bersama. Ye dak? Pendek kata, tak macam zaman berputik cintan cintun. Jadik!! Nak romantis hari-hari dan rapat tak nak renggang-rengang hari-hari. Jom kita cuba wangian dari Pheromone Malaysia



Perfume / Wangian untuk wanita ada 4 jenis:-


Berbentuk Roll-on.

1) Pherolins - The Scent of Attraction.



2) Pheromiss 50x - The Science of Attraction.

Tips Cara Memikat Wanita dengan Pheromone Perfume Murah 2

3) Mystique Switzerland.

4) Secret Desire. (out of Stock) 


Yang paling saya suka perfume / wangian jenis:-


1) Pherolins - The Scent of Attraction. 
Wangiannya lembut dan romantik.


2) Pheromiss 50x - The Science of Attraction. 
Wangiannya agak keras sedikit sesuai untuk kegunaan di kala cuaca panas. Bila berpeluh, fuh!! bertambah sedap baunya.


Perfume / Wangian untuk lelaki ada 4 jenis:-

1) Flaming Desire- The Scent of Attraction.



Tips Cara Memikat Wanita dengan Pheromone Perfume Murah 2
2) Phero-x Pheromones- The Science of Attraction.

3) Pheromances Pheromones


Antara Testimoni - testimoni






Pada yang nak dapatkan perfume ini, boleh ke website belian online debit kad, kredit kad, pay pall semua boleh. 

Penghantaran pun cepat, hari ini order esok dah sampai.

Jangan tunggu lama-lama untuk dapatkan harga promosi  RM80 sahaja

You Might Also Like

0 comments

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda

Google+ Followers

Google+ Badge

Followers

babab