Misi kejutkan lemak di badan

07:00



Di hari jadi Dhia ke 2 tahun. Mummy dan daddy pecah rekod untuk pertama kali bersama-sama dengan ahli Kelab Blogger Ben Ashaari dalam misi Walk and Hunt in the wild 2015 in (treasure Hunt) bertempat di Sunway Lagoon. 











Jauh perjalanan nak berjalan. Erm..tak pe..kita kasik lemak yang sedang tidur tu berjaga ye. hehe.




Ok, iols nak GET SET GO dulu yea.........Esok kita cerita full entri ni. Terima kasih pada sponsor-sponsor untuk hari ini:-



  

You Might Also Like

0 comments

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda

Google+ Followers

Google+ Badge

Followers

babab