Drypers Super Jumbo Hanya RM30.90

16:37


Semalam, niat nak ke Tesco mencari barangan basah untuk tok mak. Tok Mak tak makan ayam. Rumah kami mmg stok suka beli ayam je hehehe. Tok Mak kat rumah kami? Ye!! Tok Mak terpaksa rela jaga cucu2nya dan duduk sementara dengan kami. Dh beberapa hari ddk dengan kami kat Kajang, sebab babysitter bebudak ni masuk wad (moga cepat sembuh,kak).  Jadik, ke Tesco lah kita berempat. Daddy bebudak ni, pegi pecahkan lomak (main badminton), mummy pun pecahkan lemak gak, kat Tesco lerrr..hahahaha. Sampai je ke Tesco, biasalah kan!! Mata mak-mak mmg tak lepas dok usha apa barangan utk anak-anak yang cari menda offer. Tu je mata dok tuju pempes je la (wajib hokey!!). Alih2 nampak pempes murah. Pempes Drypers Super Jumbo RM30.90 (sebelum gst). Ok lah tu, murah nau dah tu. 

So, rembat satu beg untuk si kecik. Si kecik tu kulit nya ok. Terima je pempes apa seadanya. Asalkan rajin tukau ler...Jangan 1 keping pempes sampai ke malam kasik pakai. Tu bukan punggung budak je, hancur. Punggung mak pun boleh hancur lebur huhuhu.

Ok yang rerasa jauh nau nk terjah Tesco dan macam tak berbalio keluar ke Tesco semata-mata beli pempes shj. Boleh la terjah website Tesco Malaysia.  Beli barang online. Nk FREE delivery, beli lah RM200 keatas. Kongsi order dengan jiran-jiran ke rakan-rakan sekerja ke. kan!!

Untuk link pempes Dryper belian online di Tesco :




99speedmart pun murah..nanti entri seterusnya entri barangan 99 speedmart pulak ;)


You Might Also Like

0 comments

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda

Google+ Followers

Google+ Badge

Followers

babab