Kinder Joy For Girl untuk Dhia

Bila anak dah besar ni, gi kedai mesti kene paw. Nak telur katanya. Telur tu ialah Kinder ...


Bila anak dah besar ni, gi kedai mesti kene paw. Nak telur katanya. Telur tu ialah Kinder Joy. Penangan banyak tonton You Tube lah ni.



 Dok tengok "SURPRISE".."SURPRISE" sudahnya mak pak kene surprise. Bila bawa anak gi kedai hahahaha.



Antara koleksi yang kami kene SURPRISE dengan Dhia dari Kinder Joy yang sempat di selamatkan dan di simpan. Ada banyak lagi mainan dari Kinder Joy yang dah selamat ke mana-mana ntah. huhuhu. sayang ooo...bukan murah 1 kinder joy ni. RM3.90 kalu beli kat 99speedmart. Tapi, kalau kene paw kat 7eleven mau dekat RM5 rege 1 Kinder Joy. tu pun...kalau 1x pergi. Kalau 3x pergi dan 3x kene paw..huhuhu.Paroh!!


Kinder Joy ada 2 versi Boy dan Girl. Dhia kan pempuan, jadiknya beli yang girl je lah. Boleh kumpul Barbie. Tp, hot wheel pun macam best untuk buat koleksi. Kene beli for Boy jugak lah.

Eh...eh..mak nya pulak lelebih nak beli Kinder Joy.

You Might Also Like

0 comments

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda