Supermummy di Hari Minggu

Aktiviti hujung minggu di saat anak-anak semua tak mahu tidur. Dorang ni mmg tau, kalau mum...


Aktiviti hujung minggu di saat anak-anak semua tak mahu tidur. Dorang ni mmg tau, kalau mummy tak kerja. Nk jalan-jalan je. Si kakak pun baik je ddk kat belakang. Adik ddk dpn dgn mummy. Adik mmg tak boleh berjauhan sket dgn mummy. 


Mummy gigih bw anak2 round Giant main musical car. FREE je kat Giant ni. Pastu, abes main musical car...kita meronda masuk Giant, pulak.


Semua baik je hari ini berjalan dengan mummy. Si kakak dah tidur pun. Tidur dalam car seat adik. 


Main musical car.. FREE je. Tapi, mummy kene tapau macam-macam. Tak pe la,,mummy ok je. Bukan selalu pun. Dan sebenarnya, mummy pun jimat banyak dengan kamu. Sb kamu semua fully bf. Tak yah mummy beli susu. Kalau tak mahu 10 kotak sebulan untuk dua orang ni. Setahun dah berapa RM pulak habesnya. Kan! 

Ok..can cin cau... 

You Might Also Like

0 comments

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda