Total Pageviews

1st Segmen & Giveaway By Afidah Azmi88

Seperti biasa, mummy akan cuba sedaya-upaya join giveaway yang rakan blogger adakan. Kali ini mummy join  1st Segmen & Giveaway By ...


Seperti biasa, mummy akan cuba sedaya-upaya join giveaway yang rakan blogger adakan. Kali ini mummy join 1st Segmen & Giveaway By Afidah Azmi88. Bukan tujuan sebenar untuk meraih kemenangan semata. Tapi, kita dapat berkenal-kenalan juga dengan rakan-rakan blogger lain.

Syarat mudah 1st Segmen & Giveaway By Afidah Azmi88 :

  • Buat entry dengan tajuk "1st Segmen & Giveaway By Afidah Azmi88 "
  • Blogger dari Malaysia yer..yang luaq negara tu...susah sikit kot nak post giveaway..
  • Backlink kan burung hantu tu..
  • Wajib follow IG afidahazmi88 /  Blog Afidah Azmi88 
  • Tarikh tutup penyertaan adalah 27 June 2015 jam 11.59 pm
Hadiah yang ditawarkan akan diberitahu pada 28 June 2015...hanya 5 yang bertuah akan terpilih..


You Might Also Like

6 comments

  1. Singgah follow sini dari segmen sama, good luck!
    http://husnamalek.blogspot.com/2015/05/1st-segmen-giveaway-by-afidah-azmi88.html

    ReplyDelete
  2. ada GA di blog.jemput :) http://sweetsourtheworld.blogspot.com/2015/06/1st-giveaway-by-farah-adila.html

    ReplyDelete
  3. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum dan salam ziarah, saya pun join http://travellogdin.blogspot.com/2015/05/1st-segmen-giveaway-by-afidah-azmi88.html ... sila lah datang ke blog saya.... Good Luck

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -

Labels

2018 (382) blogger (382) Dhia batrisya (380) azlindaalin.com (354) dzal aidi fiqry (308) review (283) resipi (143) 2019 (91) travel (84) Daim Naufal (70) daddy (41) advertorial (36) Resipi 30 Hari Ramadhan (19) tutorial blog (11) Baby D (6) blogwalking (4) 2017 (2) 2020 (1)