1st Segmen & Giveaway By Afidah Azmi88

Seperti biasa, mummy akan cuba sedaya-upaya join giveaway yang rakan blogger adakan. Kali ini m...


Seperti biasa, mummy akan cuba sedaya-upaya join giveaway yang rakan blogger adakan. Kali ini mummy join 1st Segmen & Giveaway By Afidah Azmi88. Bukan tujuan sebenar untuk meraih kemenangan semata. Tapi, kita dapat berkenal-kenalan juga dengan rakan-rakan blogger lain.

Syarat mudah 1st Segmen & Giveaway By Afidah Azmi88 :

  • Buat entry dengan tajuk "1st Segmen & Giveaway By Afidah Azmi88 "
  • Blogger dari Malaysia yer..yang luaq negara tu...susah sikit kot nak post giveaway..
  • Backlink kan burung hantu tu..
  • Wajib follow IG afidahazmi88 /  Blog Afidah Azmi88 
  • Tarikh tutup penyertaan adalah 27 June 2015 jam 11.59 pm
Hadiah yang ditawarkan akan diberitahu pada 28 June 2015...hanya 5 yang bertuah akan terpilih..


You Might Also Like

6 comments

  1. Singgah follow sini dari segmen sama, good luck!
    http://husnamalek.blogspot.com/2015/05/1st-segmen-giveaway-by-afidah-azmi88.html

    ReplyDelete
  2. ada GA di blog.jemput :) http://sweetsourtheworld.blogspot.com/2015/06/1st-giveaway-by-farah-adila.html

    ReplyDelete
  3. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum dan salam ziarah, saya pun join http://travellogdin.blogspot.com/2015/05/1st-segmen-giveaway-by-afidah-azmi88.html ... sila lah datang ke blog saya.... Good Luck

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda