Monster's Crazy Crunchy, Kudapan Coklat Rangup

Ramai nak tau parcel apa yang saya terima tempoh hari kan? tadaaaaaaaaaaaaa.. Monster...


Ramai nak tau parcel apa yang saya terima tempoh hari kan? tadaaaaaaaaaaaaa..Monster's Crazy Crunchy, Kudapan Coklat Rangup krup..krap..krup..krap. Repeat untuk kali kedua, ko! hehehe ramai yang dah tahu, Dhia tak suka makan coklat. Tapi............


Dhia suka Monster's Crazy Crunchy, Kudapan Coklat Rangup ni krup..krap..krup..krap ko!! Macam makan jajan!! hehehe. Lps tu, Dhia suka sebab ada rainbow rice warna warni tu jugak. 

Adiknya pun tak tahan terliur tengok kakaknya makan. Kita kasik rasa juga pada adiknya ;)



Cara-cara penyediaan sebelum makan Monster's Crazy Crunchy, Kudapan Coklat Rangup:


1. Rendamkan botol Monster's Crazy Crunchy dengan air panas.

2. Gaulkan Monster's Crazy Crunchy.

3. Makaaaaaaaaaaaan Monster's Crazy Crunchy, Kudapan Coklat Rangup krup..krap..krup..krap.


Kitorang sepupu sepapat Dhia pun dah rasa Monster's Crazy Crunchy, Kudapan Coklat Rangup krup..krap..krup..krap ni.

Ada yang meleleh air liuq tengok kami makan Monster's Crazy Crunchy, Kudapan Coklat Rangup krup..krap..krup..krap? 

Sila order, sebelum meleleh air liuq tu ye .......

Produk HALAL Bumiputera (1133826-W).

HARGA:
RM7 (sebalang)

Blog:

INSTAGRAM:

FACEBOOK:


You Might Also Like

0 comments

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda