Penjagaan rahim, kecantikan luar dan dalam dengan Premiun Jus Vsireh

14:49


Lama dah nak share tentang rawatan dalaman saya. Zaman berpantang anak kedua aritu macam tak berapa nak jaga badan sangat. Anak kene kuning, seminggu 2-3 kali kene pergi klinik. Nk menyusukan dua orang anak lagi, dengan bulan puasanya macam-macam lah. Tak rehat sangat. Luka pembedahan pun siap terpancut-pancut air keluar dari perut. Hampir2 nak menanah. Tapi, tak menanah lagi. Saya mmg suk amalkan suplemen tambahan. Tapi, saya akan ambil yang mempunyai kelulusan KKM. Jadi, kali ini saya nak cuba ala-ala tradisional pulak, premium jus Vsireh menjadi pilihan saya. 


Pengambilan injection hormon depo juga menjadikan period saya tidak teratur. Pilihan saya adalah tepat untuk memilih premiun jus Vsireh, tidak sangsi lagi.



Saya ambil 1 sudu pagi sebelum sarapan pagi di opis dan 1 sudu sebelum tidur.



Rasanya masam manis. Sedap!!


Pelbagai makanan sunnah ada di dalam premium jus Vsireh.



Khasiat-khasiat yang terdapat di dalam premium jus Vsireh:-

1. Sireh - merawat keputihan untuk wanita, menghilangkan bau gatal-gatal atau dijangkiti bakteria. Dari segi kecantikan, ia dapat membantu menghilangkan parut jerawat, jeragat dan menegangkan kulit.

2. Madu - mempertingkatkan sistem imunisasi tubuh.

3. Akar Serapat - meningkatkan sistem kemutan.

4. Manjakani - mengetatkan faraj.

5. Kurma - membantu memberi tenaga segera, memperbaiki saraf

6. Manjakani - menetatkan faraj, meningkatkan tenaga seksual.

7. Asam jawa - melangsingkan tubuh

8. Pueraria Mirifica - menganjalkan kembali payudara dan punggung

9. Astaxantin - agen semulajadi pencerahan dan pemutihan kulit.

Yang saya suka bahan-bahannya 100% ramuan asli. Bukan ekstrak.


V-SIREH
Martabat Mahkota Wanita



Miss V Berbau, masalah keputihan dan Longgar?
Miss B Kendur dan kulit kusam?

Kandungan utama V-SIREH adalah ekstrak daun sireh yang amat baik untuk sistem dalaman badan dan membantu menegangkan wajah.

V-SIREH dapat mengembalikan keremajaan anda!

SM: RM39 | SS: RM43
(Tidak termasuk pos RM6)

V-SIREH BEAUTY EXPERT
www.vsireh.com
www.instagram.com/vsirehofficial
www.facebook.com/vsirehofficial
(+6)012 6711 400 | (+6)012 5050 462

You Might Also Like

0 comments

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda

Google+ Followers

Google+ Badge

Followers

babab