Perlawanan Kejohanan Badminton Daddy

11:14


Semalam Daddy ada perlawanan Kejohanan Badminton anjuran ofis beliau, H*** Engi****** . Kami anak beranak hanya support dari jauh sahaja. Takut anak-anak mengganggu kosentrasi daddy semasa peratandingan dijalankan. Tau je lah Dhia tu, manja sangat dengan daddy nya. Jadi, kami biarkan daddy fokus 100% dalam pertandingan kejohanan badminton. 


Tengoklah si Dhia, jam 1 pagi masih segar bugar. Nak tunggu daddy balik dari perlawanan kejohanan badminton lah tu, ye. Tak sabar nak tahu result daddy. Menang ke tidak. Jadi, mummy pun kene layankan Dhia makan buah mangga malam-malam.

Sehari sebelum daddy memasuki perlawanan kejohanan badminton, kami anak-beranak ikut daddy training badminton. Dhia macam tahu-tahu je daddy nak masuk pertandingan esok harinya. Berkobar2 nak ikut daddy hari pergi training. Tetiap minggu memang daddy pergi main badminton. Tapi, Dhia tak adalah meronta2 nak ikut. Kali ini, lain pulak.


Pertama kali kami sekeluarga ke Uptown Sports Bangi untuk sessi latihan badminton. Sebelum daddy menjalani perlawanan kejohanan badminton pada keesokkan harinya.


Dhia pun semangat nak main badminton. Tapi, nak main dengan daddy je. Seronok agaknya tengok daddy main badminton.





Dhia tak nak main badminton dengan mummy. Mungkin Dhia ingat mummy tak pandai main badminton ataupun Dhia nak mummy fokus jaga adik hehehe. Tapi, sian pulak daddy. Nk fokus training lagi, nak layankan Dhia lagi.


Chaiyokkk...daddy chaiyok!!! 
Dalam perlawanan kejohanan badminton esok
*


*

*

*

*

*

*

*
Dan, hari yang di nanti-nanti kan tiba. Kami support daddy dari rumah je. 
*

*

*

*

*

*

*

Jeng..jeng..jeng..result perlawanan kejohanan badminton dah keluar.
*

*

*

*

*

*

*

*

*

*


Alhamdulillah, rezeki.
TAHNIAH daddy, NAIB JOHAN untuk Perlawanan Kejohanan Badminton kali ini. Hadiah berupa Pingat dan Wang Tunai. Terima kasih kerana bagi hadiah wang tunai untuk beli keperluan anak-anak. Moga di murahkan rezeki buat daddy. Ameen.

You Might Also Like

0 comments

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda

Google+ Followers

Google+ Badge

Followers

babab