Play-Doh kreativiti bersama anak

Nak main Play-Doh ni, mak pak kene ada daya kreatif dan kreativiti. Imaginatif dan kreativ...


Nak main Play-Doh ni, mak pak kene ada daya kreatif dan kreativiti. Imaginatif dan kreativiti bersama anak-anak. Walaupun, mummy tidak ada inventif seni kreatif. Kreatif bersama anak-anak ataupun kene lebih kreatif dari mereka. Walaupun, mummy tak kreatif mana pun sebenarnya. Hehehe. Antara koleksi Play-Doh Dhia Batrisya. Fun Factory (daddy belikan) dan Sweet Bakin' Creation (hadiah hari jadi dari Pak Abang dan Cik Iely). Mummy tak buat pun birthday celebration untuk Dhia tahun ini. Insyaallah nanti kita gabung dengan birthday adik ye.


Cantik warna-warna Play-Doh ini. Mummy tengok Play-Doh tu pun, dah rasa sayang nak bagi Dhia main. Risau compound Play-Doh bercampur warna.


Warna coklat gelap tu campuran warna hijau, oren, pink la tu. Abes dah bercampur aduk warna compound Play-Doh.



Buat cookies dan cupcakes dari Play-Doh - Sweet Bakin' Creation



Peace!!



Daddy yang tolong buatkan kek untuk Dhia rupa-rupanya yer.



Suka dapat kek tengek lilin tu ha..



Dulu mummy buay D.I.Y dough sendiri, sekarang malas dah nak buat. Beli siap je terus hehe. Seronok main Play-Doh ni. Tetiba kene paksa rela jadik kreatif. Demi anak-anak. Walaupun, tangan mummy tak berseni. Daddy lebih kreatif dan imaginatif dari mummy. :)

You Might Also Like

0 comments

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda