Raily Collagen CC Cream, Jelitamu Nyata Berbeza

12:51

Raily Collagen CC Cream

Hari ini nak review tentang produk kecantikan Raily Collagen CC Cream. Jelitamu Nyata Berbeza. Memula, macam tak tahu dan tak percaya kemagikan Raily Collagen CC Cream . Bila dah pakai dan guna. Memang betul magik! Jelitamu Nyata Berbeza Kulit flawless gitew. Tak capuk2 langsung!!  CEPAT & MUDAH urusan pagi2 nak bersiap cantik-cantik ke tempat kerja. Bila diri terurus, barulah semangat tu membara nak pergi ke tempat kerja. Tak adalah istilah blues di tempat kerja. Betul tak?


Raily Collagen CC Cream. Jelitamu Nyata Berbeza: 
TAK PERLU PAKAI KRIM SIANG
TAK PERLU PAKAI UV PROTECTION
TAK PERLU PAKAI COMPACT POWDER
TAK PERLU PAKAI LOOSE POWDER

Hanya perlu guna Raily Collagen CC Cream sahaja. Jimat duit di situ kan?







|| Moisturizing + Sun Screen + Whitening + Make up = all in ONE ||

KINI saya mampu mengucapkan selamat tinggal kepada:
-          wajah kusam dan tidak bermaya
-      cela dan parut diwajah
-      lebihan minyak diwajah
-      jeragat dan pigmentasi
-      kulit wajah tidak sekata

Raily Collagen CC Cream yg menggunakan bahan-bahan aktif semulaJadi, mengandungi SPF 50+ dan yg paling menarik adalah terdapat SALMON COLLAGEN yg di import khas dari FRANCE.

Bahan utama Raily Collagen CC Cream ialah dari SALMON COLLAGEN.

Ada macam-macam produk berasakan collagen sekarang. Tetapi, mengapa Raily Collagen CC Cream memilih SALMON COLLAGEN ye?
__________________________

SALMON COLLAGEN :
-          7 kali ganda lebih baik dari talapia collagen yg terdapat di dalam kebanyakan produk lain.
-          dapat mencerahkan kulit
-          membaiki dan mencantikkan struktur kulit yg rosak
-          menggebukan kulit
-          menghilangkan parut dengan berkesan tanpa ragu
-          mengurangkan garis halus (awet muda)
-          mengatasi masalah jeragat dan pigmentasi
-          mengurangkan penghasilan jerawat dan boleh mengecutkan jerawat.



TESTIMONI Raily Collagen CC Cream:

Saya sangat suka efek dari  Raily Collagen CC Cream:
-          glowing dan flawless
-          wajah segar dan cantik tanpa cela
-          wajah bebas minyak

Jimat masa nak ke pejabat pagi-pagi, sebab ianya mudah di gunakan. Tak ambil masa yang lama untuk bersiap.

CARA PAKAI Raily Collagen CC Cream:
LANGKAH 1: picitkan cc cream di telapak tangan dan calitkan di bahagian utama wajah iaitu leher, hidung, pipi, dagu dan dahi.

LANGKAH 2: urut secara perlahan sehingga cc cream meresap kedalam kulit.

LANGKAH 3: tidak perlu memakai krim siang mahupun sun block kerana cc cream bertindak sebagai anti pancaran sinar UV dan UVB juga dapat mencerahkan wajah.

LANGKAH 4: tidak perlu memakai bedak compact kerana  cc cream bertindak sebagai pelembab dan dapat mengawal lebihan minyak di wajah.

LANGKAH 5: selepas 15 minit wajah akan menjadi lebih glowing dan flawless.

Saya sangat berpuas hati pada sapuan pertama. 
“Jelitamu...Nyata Berbeza”

Raily Collagen CC Cream ada promosi sekarang. HARGA BIASA RM69.00

Harga PROMOSI RM65 + FREE POSTAGE + FREE GIFT
SABAH SARAWAK RM70 + FREE POSTAGE + FREE GIFT



Untuk order / menjadi agen / stokis: 
Hubungi ke: 0179032179 / 01132958062
atau

Email: admin@railycosmetic.com


You Might Also Like

0 comments

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda

Google+ Followers

Google+ Badge

Followers

babab