Giveaway : 2nd Anniversary Yana &; Dean

Assalamualaikum w.b.t. 1 Jun 2013 ~ 1 Jun 2015 : Alhamdulillah, hari ni genap 2 tahun usi...


Assalamualaikum w.b.t.


1 Jun 2013 ~ 1 Jun 2015 : Alhamdulillah, hari ni genap 2 tahun usia perkahwinan Yana dengan Mr.Yogi. Suka, duka, masam, manis...berjaya ditempuhi bersama. Tapi masih jauh lagi perjalanan kami. Ulangtahun ke-2 pun, kami masih lagi berdua. Insyaallah...berkat doa berterusan daripada kami berdua, daripada ahli keluarga dan semua yang mengenali, manalah taw bila tiba waktunya nanti kan. 

Hari ini juga, dengan kalimah Bismillahirrahmanirrahim, Yana lancarkan 


Klik BANNER untuk join (^^,)

SENARAI HADIAH :


Wang Tunai RM30 x 1 pemenang (Top Referral)

Wang Tunai RM20 x 1 pemenang

Sehelai instant shawl benang hitam x 1 pemenang
Sekotak mineral coffee x 1 pemenang
BVR Collagen x 1 pemenang
Topup RM5 x 1 pemenang
Jeju Mask x 3 pemenang

Keychain Sarawak x 3 pemenang

*Hadiah akan ditambah sekiranya penyertaan menggalakkan (^^,)

TARIKH GIVEAWAY : 1 JUN ~ 1 JULAI 2015














You Might Also Like

7 comments

  1. lamanya dah tak join giveaway.. hehehee

    ReplyDelete
  2. selamat bergiveaway..semoga berjaya

    ReplyDelete
  3. singgah sini dari segmen yang sama ... http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/06/giveaway-1st-anniversary-yana-dean.html

    Jom masuk dalam bloglist Ira :)
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/06/pencarian-bloglist-june-by-syahirah.html

    ReplyDelete
  4. Salam ramadhan . singgah dari segmen yang sama . Semoga berjaya ^^

    http://theathra.blogspot.com/2015/06/giveaway-1st-anniversary-yana-dean.html

    ReplyDelete
  5. Assalam & Salam Ramadhan Kareem.

    Terima kasih di atas kesudian untuk join Giveaway : 2nd Anniversary Yana & Dean ni dan mohon lengkapkan syarat-syarat sebelum tarikh tutup GA. Senarai peserta telah diupdate, mohon semak dan maklumkan jika ada silap yer (^^,) Good Luck.
    {Senarai Peserta}

    Regards,
    Yana Afi Mohamed

    ReplyDelete
  6. jalan2 dari GA yang sama.
    http://muslimahsejati96.blogspot.com/2015/06/giveaway-1st-anniversary-yana-dean.html

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda