Header Blog

Header blog bicara mummy pinky-lynn.blogspot.com yang baru. Cantik tak? Warna lembut, lengkap...


Header blog bicara mummy pinky-lynn.blogspot.com yang baru. Cantik tak? Warna lembut, lengkap dengan gambar sekeluarga. Alahai....sayang ketat-ketat kawan kita ni +yoorin melacolea http://yoorinmelacolea.blogspot.com/ . Memang dah lama kot, mummy nk buat header blog dan fb ni serta cantikkan blog juga. Terima kasih Yoorin. Terkejut tau. 


Tetiba PM anta 2 header untuk blog. Boleh pilih nak mana satu. Sedang anaknya tak berapa sihat sempat juga si Yoorin ni buat header untuk kawannya ni. 

Ada yang berminat dengan hasil kerja Yoorin. 

You Might Also Like

2 comments

  1. salam kenal...cantik dan sweet header tu

    ReplyDelete
  2. aida pun dlm mood nak tukar memacamkat blog tu...
    boring sudah :)
    cantik both header tu :)

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda