Makan di Hailam Kopitiam Prima Saujana Kajang

09:00


Makan Tengah Hari di Hailam Kopitiam Prima Saujana Kajang

Makan tengah hari pilihan saya baru-baru ini. Chicken Grilled Black Pepper di Hailam Kopitiam. Sedap!!




Nasi Goreng Kampung Hailam Kopitiam juga menggiurkan saya. Lagi-lagi di padankan dengan Air Coklat Ice Blended.




Untuk hilangkan lemak yang ada, saya memilih air minuman epal asam boi yang masam masam manis masin.
Antara hidangan lain yang ada di Hailam Kopitiam. Erm....semuanya sedap-sedap. 
Lepas ni nak cuba cendol dan Hailam Original and Spicy pulak.


Bukan makan tengah hari sahaja di sediakan disini. 
Sebab restoran ini dibuka dar pagi- malam. 

You Might Also Like

6 comments

  1. Yeah..bertambah lg tmpt mkn utk di cuba..

    ReplyDelete
  2. gaya Lynn minum air asam boi tu buat kita nak minum jugak...terbaiklah

    ReplyDelete
  3. wow... menarik sangat nampak cam sedap sgt tu... hehe

    ReplyDelete
  4. Assalam,
    sedapnyer tengok juadah terhidang..

    salam ukhuwah dari Bunda...

    ReplyDelete
  5. kalau bab makanan..memang semua sedap..lagi-lagi ngah preggy

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda

Google+ Followers

Google+ Badge

Followers

babab