Menang Peraduan Tollyjoy

Menang Perduan Tollyjoy  -  Baby Day "Best of Baby" Photo Contest

Menang Perduan Tollyjoy - Baby Day "Best of Baby" Photo Contest

Beberapa hari lepas, mummy menyempatkan diri join peraduan di Facebook Tollyjoy Malaysia anjuran #tollyjoybabyday yang bertemakan Costume Party Baby. Hantar dalam 3 gambar anak-anak di Facebook Tollyjoy Malaysia konon-konon, hantar banyak-banyak gambar anak ada chance yang tinggi untuk menang. Konon-konon lah,kan! . Sekali tengok dalam fb tu, orang lain anta 1 je gambar anak. Sakan mummy korang anta 3 gambar anak. hahahaha. Nak ikutkan hati, macam nak anta dalam 5 gambar. Tapi, kang nampak macam spam syiok sendiri pulak. hehehe. Gambar anak-anak, beribu-ribu ada dalam handphone. Kekadang, naik hang dengan segala gambar dan video dorang tu. Malas nau mummy korang ni, nak transfer video ke youtube. 






Menang Perduan Tollyjoy - Baby Day "Best of Baby" Photo Contest


Di pagi hari Jumaat, mummy di kejutkan dengan fb notification dari Facebook Tollyjoy Malaysia. Tadaaaa...gambar Dhia Batrisya yang bertemakan Costume Party Baby telah terpilih. Dhia Batrisya adalah di antara 3 pemenang yang terpilih dalam Baby Day "Best of Baby" Photo Contest. Terima kasih Tollyjoy Malaysia 

Ini bukan kali pertama pihak Tollyjoy Malaysia mengadakan peraduan di https://www.facebook.com/tollyjoymalaysia . Jika ada yang terlepas pandang pertandingan yang dianjurkan oleh Tollyjoy Malaysia. 

Jangan khuatir, jom, like Facebook Tollyjoy Malaysia mana tahu ada lagi peraduan yang boleh di menangi. 



You Might Also Like

7 comments

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda