Pembukaan Butik Almari Baju

Majlis Pembukaan dan Perasmian Butik Almari Baju Beberapa hari lepas sempat menyinggah ke Ma...

Majlis Pembukaan dan Perasmian Butik Almari Baju

Beberapa hari lepas sempat menyinggah ke Majlis Pembukaan dan Perasmian Butik Almari Baju



Siap di sediakan minuman air kotak dan beberapa jenis makanan. Untung anak-anak. Kalau nak beli makanan atau minuman pun ada di jual di butik Almari Baju ini.


Suasana yang tenang dan nampak selesa bila bershopping di Almari Baju.


Apa yang menarik di Almari Baju ialah ada pelbagai pakaian ibu menyusu yang cantik dan murah ada di sini. Cantik pulak tu. Aim nak baju raya design macam ni. Tak perlu nak selak-selak bila menyusukan anak di hari lebaran nanti.




Melaram sekejap dengan koleksi yang ada di dalam butik ini. Tudung wide shawl dari Almari Baju dan skirt kembang yang lawa dari Comel Ibu Nursing. Cantik,kan? 


Antara aktiviti Majlis Pembukaan dan Perasmian Butik Almari Baju:- 

11.00 pagi : Bacaan Doa Selamat
11.15 pagi : Ketibaan para Jemputan
12.00 Tengah hari: Breastfeeding Talk
1.00 - 2.00 petang : REHAT
2.00 petang: Pengumuman Pemenang Bayi COmel
3.00 petang : Make Over Tudung
4.00 petang : Bersurai




Antara koleksi pakaian ibu menyusu. Cantik, moden dan warna yang segar. Memang sesuai dengan ibu moden kini menggayakannya.







Selain baju kurung, terdapat juga jubah menyusu dan blouse menyusu di butik Almari Baju. Harga dari RM30. Murah sangat!!


Dan juga, terdapat juga pelbagai shawl, tudung, instant shawl dan pakaian design yang sesuai dengan remaja. Gaya corak terkini yang sangat trendy



Nak bawa anak-anak bershopping di sini? Boleh je, di butik ini terdapat ruangan berehat atau ruangan menunggu. Selesa bershopping disini.

Pada yang ingin ke sini. Landmark berdekatan dengan menara Jovian:
No.19A, Jalan Plumbum P7/7, Seksyen 7, 40150 Shah Alam Selangor

You Might Also Like

9 comments

  1. Nampak mcm menarik je tempat ni..kena g usha gak ni..

    ReplyDelete
  2. nanti nak try pergi, boleh tgk baju² yang berkenan di hati..

    ReplyDelete
  3. tengok u alls shoping baju raya..terasa nak beli jugakk

    ReplyDelete
  4. kena pi ushar kat Butik Almari Baju sana kot boleh tambah isi baju2 cantik kat lemari rumah pcl...

    ReplyDelete
  5. Banyak pilihan namaknyaa tu :)

    ReplyDelete
  6. Ben: menarik hehehe
    Kak MAs: jubah lawa2 kak
    Nadia: hehe joms
    NAzle PCL: murah
    HAzwani: mcm2 ada

    ReplyDelete
  7. comelnye nama dia almari baju hehe

    leh terjah nanti ni

    ReplyDelete
  8. ni yg logo cantik tu kan?
    ada hanger...
    nice...
    byk nyer pilihan :)
    menarik!

    ReplyDelete
  9. Unik namanya, tempat pun nmpk kemas je, nk kene terjah ni

    Jom terjah : Bukti GST Naikkan harga barang!

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda