Photoshoot Pra Raya Aidilfitri 2015 di Studio

12:09


Photoshoot Pra Raya Aidilfitri 2015 di Studio

Ramadhan pun belum muncul, dah nak photoshoot Pra Raya Aidilfitri 2015 di Studio yee. Pendapat saya, ada bagusnya photoshoot awal-awal ni di Studio sebelum Raya Aidilfitri 2015. Hari raya nanti, pastinya sibuk nak menyediakan juadah, nak menyiapkan anak-anak dan mengunjung ke rumah sanak saudara serta sahabat handai. Yang tak seronoknya, nak photoshoot Pra Raya Aidilfitri 2015 ni, sebab baju-baju raya tak siap lagi. huhuhu. Tak mengapa lah, kita godek-godek gerobok.


Pilih baju yang mana boleh di sedondonkan bersama ahli keluarga untuk photoshoot Pra Raya Aidilfitri 2015.


Nak pakai baju berwarna kuning, biru jeans, merah dan purple ke untuk photoshoot Pra Raya Aidilfitri 2015? Siap 3 outfit ko? hehehe mampu ke nak tukar-tukar baju dalam masa beberapa jam photoshoot Pra Raya Aidilfitri 2015. Encik suami cadangkan berbaju putih, eh...eh..eh..kita nak photoshoot tema Raya Aidilfitri ke tema santai ni? hehehe. Bininya pulak blurrrrrr ;)

Photoshoot di Studio mana? Nantikan esok,ye. Kami update live gitu...... ;)

You Might Also Like

9 comments

  1. wahhh bestnya.. akak biasa photoshoot buat sendiri jer

    ReplyDelete
  2. rasanya jangan baju putih kot.. tp lynda kena tanya kat studio dulu..kalau white studio, mcm tenggelam je baju warna putih... btw mesti gambar cantik-cantik kann

    ReplyDelete
  3. syok plak tengok org pegi photoshoot.. pkai kaler meriah la baru best.. :D

    ReplyDelete
  4. Tgh fikir nak pkai apa gak ni.. hurmmmm

    ReplyDelete
  5. http://faridaredbellas.blogspot.com/2015/06/free-movie-ticket-giveaway-by-redbellas.html

    JEMPUT JOIN SEGMEN SY

    ReplyDelete
  6. kak Mas : rezeki hehehe xpernah masuk studio photoshoot utk raya. Kali pertama ni hehe

    Yoorin: tq for tips. nt linda tye person incharge tu

    Anizz: merah pun cantik kan?

    Moon: kan...hehehe

    ReplyDelete
  7. aida x pernah lagi ber photoshoot utk apa2 occasion.
    mcm menarik aje ekk photoshoot utk raya ni :)
    apapun, aida nanti next entry photoshoot lynn...

    ReplyDelete
  8. wah bestnye...rugi tak pergi...

    ReplyDelete
  9. Bagus cadangan suami kak lynda.. Ahha..tu tema pengantin baru..ekeke..Along baru follow sini..hehe.. jangan marrh...

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda

Google+ Followers

Google+ Badge

Followers

babab