Sembonia Liberal Art of Geometry Summer/ Spring Collections 2015

Sembonia Liberal Art of Geometry Summer/ Spring Collections 2015 Sembonia telah melancarkan...

Sembonia Liberal Art of Geometry Summer/ Spring Collections 2015

Sembonia telah melancarkan koleksi terbarunya, 'Liberal Art of Geometry Summer / Spring Collections 2015'. Corak geometri bertonakan warna yang lembut ceria. Sesuai untuk peminat beg, kasut, beg duit yang meminati gaya terkini atau trend terkini.


Bermacam-macam size ada untuk koleksi Liberal Art of Geometry Summer / Spring Collections 2015' sesuai untuk semua golongan samada muda remaja atau wanita yang sudah berkeluarga. Mummy paling suka kalau dapat beg yang besar macam ni. Syioook. Macam-macam boleh isi dalam ini.


Sembonia juga membuat tour di beberapa cawangan butik Sembonia. Kali ini, bertempat di Alamanda Putrajaya. Penjunjung boleh dapatkan 50% diskaun untuk barangan Sembonia. Hanya dengan mengira burung yang terdapat di atas kereta Mini Cooper dan selfie di facebook dan instagram dengan menggunakan #ootd #sembonia_style

Bukan itu sahaja, 6 pemenang di cari untuk memanagi satu set barangan dari Liberal Art of Geometry Summer / Spring Collections 2015' bernilai lebih RM1,000.



Liberal Art of Geometry Summer / Spring Collections 2015' bukan warna kuning sahaja, warna pink juga ada.


Selain itu, Sembonia juga ada pelbagai koleksi.

Trible Collections dari Sembonia
Boleh pakai sedondon dengan kasut, beg tangan dan beg duit.
Sunrise Garden Collections dari Sembonia
Ringan dan elegant. 

Mother's day Collections dari Sembonia
Penuh dengan ciri-ciri kelembutan seperti yang ada dalam diri seseorang ibu.








Sembonia juga mempunyai koleksi khas untuk lelaki.

Wrislet kulit dari Sembonia. Wrislet pertama saya dari Sembonia. Warna kegemaran saya pink pulak tu. 


Ok, jangan lupa kira burung tu ye. Pada yang dah terlepas utk roadshow di Alamanda. Jangan lupa kejar roadshow Sembonia pada 20 Jun di Mitsui KLIA.




Terima kasih kepada Sembonia, Norfa dan semua blogger.

Sembonia

You Might Also Like

7 comments

  1. Kali ni collection dia nampak ke arah mood org muda gitu..
    suka²..tapi masih setia pada yang satu..hihihi...
    ape² pun cantik :)

    ReplyDelete
  2. Wah.. dah update.. eyza gambar pun blom transfer lagi..hihihi..

    ReplyDelete
  3. cantik jugak koleksi kali ni..
    #clickclicknufnang

    ReplyDelete
  4. comel la sicilik ada beg jugak

    ReplyDelete
  5. dok fikiq juga design beg yg hendak dibeli ;)

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda