#Cabaran20Hari Puasa/Raya Pengalaman Main Mercun

00:00


Pengalaman main mercun mummy sebenarnya tak ada. Nak main bunga api pun takut. Lagikan nak main mercun. Sebab apa takut nak main bunga api? Masa kecil-kecil dulu, lepas main bunga api. Serpihan bunga api termasuk dalam selipar. Tapak kaki pedih kene serpihan bunga api. Bermula pada itu, mummy memang takut dengan bunga api. 




Daddy Dhia, tetiap tahun belikan Dhia. Nak bagi anak seronok merasa sambutan Aidilfitri. Tetapi semua ini di atas pemantauan. Tahun ini, sepupu ramai. Suka Dhia main bunga api bersama-sama.


Video ini, tahun lepas di rumah tok mak. Dhia baru je masuk setahun 3 bulan. Dah pandai main bunga api. Tapi, takut-takut tu ada. Kamis ebenarnya nak jadikan Dhia seorang yang berani. Jangan jadi mummy ni..semuanya takut.

Dengan ini, tamatlah #Cabaran20Hari yang di anjurkan oleh pihak Exchange Feed Group dan Kelab Blogger Ben Ashaari. Alhamdulillah mummy berjaya sahut 20 cabaran ini! 

Selamat Hari Raya & Maaf Zahir Batin.

You Might Also Like

1 comments

  1. Tahniah mummy dapat menyahut semua cabaran tu!

    Jemput join segmen dayana, salah satu hadiah: Perfume Next UK

    http://www.dayanazahari.com/2015/07/segmen-kuih-raya-kegemaran-saya.html

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda

Google+ Followers

Google+ Badge

Followers

babab