Giveaway "Blog Fadzi Razak Launch" 2015

Bersempena dengan usia Blog Fadzi Razak ni dah mencecah usia setahun lebih dan sempena jugak Blo...

Bersempena dengan usia Blog Fadzi Razak ni dah mencecah usia setahun lebih dan sempena jugak Blog Fadzi Razak bertukar domain dari www.fadzirazak.blogspot.com kepada www.fadzirazak.com, ada buat satu giveaway mudah untuk korang semua.

Giveaway "Blog Fadzi Razak Launch" 2015


1. Follow Blog Fadzi Razak dan blog-blog sponsors

2. Like Facebook Fanpage Blog Fadzi Razak dan Fanpage sponsors
 
3. Follow Instagram Blog Fadzi Razak dan Instagram sponsor

4. Buat satu entri bertajuk Giveaway "Blog Fadzi Razak Launch" 2015
5. Letakkan banner giveaway di atas dalam entri korang dan backlink kan ke Blog Fadzi Razak -- kalau nak senang, copy paste je code HTML di bawah ni.
6. Bila dah siap, komen link entri korang dekat ruangan komen di bawah    


Hadiah-hadiah:
1. 1 x Cathy Choo shower gel ml (Mama Darwiish)
2. 2 x Top Up RM10 (Rafzan Tomomi)
3. Buku Nota Harian (Amanda Suria)
4. Cash RM10 (Azlinda Alin)
5. Sehelai Jacket Denim (Fara Hanim)
6. 2 x tapak iklan free selama sebulan (Syira Lokman)
7. Sehelai Shawl (Kathy Aiman)
8. Topup RM10 (Inani Hazwani)
9. Pakaian (Ayuni Rafilah)
10. Tapak iklan dan banner percuma selama sebulan (Fadzi Razak) 

Total pemenang yang bertuah = 12 orang


Syarat-syarat:
1. Giveaway ini akan berlangsung selama 3 minggu bermula 1 Julai 2015 hingga 22 Julai 2015.
2.  Giveaway ini terbuka kepada semua blogger yang tinggal di dalam Malaysia sahaja.
3. Para sponsor juga layak untuk menyertai giveaway ini.
4. Pemenang akan dipilih secara random menggunakan random.com.
5. Nama pemenang akan diumumkan pada 23 Julai 2015.   
6. Para pemenang perlu respon dalam masa seminggu (24 Julai 2015 hingga 30 Julai 2015)
7. Hadiah-hadiah akan mula dihantar/diberi pada 31 Julai 2015


Nak menang hadiah lepas Hari Raya? Ini peluang korang. Jom ramai-ramai sertai Giveaway "Blog Fadzi Razak Launch" 2015.

Good luck kepada semua!  






You Might Also Like

5 comments

  1. SINGGAH http://jmbelog.blogspot.com/2015/07/giveaway-blog-fadzi-razak-launch-2015.html

    ReplyDelete
  2. Hai..Singgah Jln2 Sini..Dari Segmen Yg Sama..Ehek..

    http://mimirheem.blogspot.com/2015/07/giveaway-blog-fadzi-razak-launch-2015.html

    Good Luck ^_^

    ReplyDelete
  3. Selamat hari raya aidilfitri.
    Blogwalking...joint the same segment ;-)

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda