Koleksi Beg

Koleksi Beg Tote Terkini   Seperti kasut, beg juga dibahagikan kepada beberapa jenis sepert...

Koleksi Beg Tote Terkini




 Seperti kasut, beg juga dibahagikan kepada beberapa jenis seperti clutches, sling bags, backpacks, shopper bags, shoulder bags dan tote bags. Diantara semua jenis beg ini, majoriti wanita berpendapat bahawa tote bags atau beg tote merupakan jenis beg yang paling versatile dan spacious!



Maklum sahaja, beg tangan bukan sahaja merupakan aksesori kaum wanita tetapi juga bertindak sebagai ‘peti harta karun’ ini kerana, hampir semua wanita gemar mengisi pelbagai barang ke dalam beg tangan mereka. Jangan terperanjat jika kadang-kala anda boleh terjumpa ubat-ubatan, diari, makanan ringan, charger hp, kalkulator dan macam-macam lagi! Oleh kerana itulah ramai wanita gemar membawa handbag jenis tote bag untuk kegunaan seharian dan untuk dibawa ke pejabat. 


Apa yang membezakan rekaan beg tote dengan beg-beg lain? Beg tote mempunyai rekaan pemegang yang lebih pendek berbanding shoulder bag dan sling beg. Anda boleh lihat rekaan sling bag yang mempunyai tali yang terpanjang, diikuti dengan shoulder bag (selalunya wanita akan menyangkut tali tersebut di bahu mereka). Manakala, bagi tote bag pula, tali tersebut cukup pendek untuk membolehkan para wanita membawa beg mereka dengan cara memegang tali tersebut.

Koleksi Beg Tote Terkini Pilihan Saya:-

Tote bag hitam pilihan saya untuk di padankan dengan kasut hitam yang sedia ada. Nampak lebih elegan ke tempat kerja atau keluar bersiar-siar. 



Tote bag sering disalah anggap sebagai shoulder bag dan shopper bag. Jika anda ingin memiliki koleksi beg wanita online seperti yang berikut dengan tawaran harga yang cukup berpatutan, jangan lepaskan peluang ini dengan melayari laman web ZALORA Malaysia hari ini juga. Di ZALORA, perkhidmatan penghantaran disediakan secara percuma terus ke rumah anda J


You Might Also Like

7 comments

  1. Betul tu akak , mmg handbag ni peti harta karun. macam2 ada. kalau tk bawk tu mmg tak lengkap.

    ReplyDelete
  2. ena pula jenis tak suka handbag.. disebabkan atas sebab tertentu je ena pakai.. kalau tak ena bawak beg galas macam beg bawak pergi sekolah tu je...

    ReplyDelete
  3. akak pilih sling bag.....malas nak kepit....tapi koleksi tote bag ni memamng wauuuu

    ReplyDelete
  4. cantik handbag tu..tp KG tak serasi dengan handbag lynda...heheh

    ReplyDelete
  5. that is special collection of festion and i really like this bag that suitable to go out and go to workplace that is suitable save lagu

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda