Tips Membeli Air di 99Speedmart

Tips Membeli Air di 99Speedmart, Air Gas Murah dan Jimat


Tips Membeli Air di 99Speedmart, Air Gas Murah dan Jimat

Beberapa hari lepas, ajak encik suami beli air gas dalam botol untuk projek kami. Bila encik suami tanya kat mana tempat murah atau borong air gas  murah. Dengan lajunya, bininya menjawab. "99speedmart".

1 botol kecil harganya RM1, memang murah sebab kuantitinya tak banyak. Tapi, kitorang rasa murah sebab beli 1 karton. 1 botol tu jatuh dalam RM0.76. Murahlah kan. Korang yang ada projek buat hamper ke gift ke untuk raya. Boleh lah ke 99speedmart. Murah banyak!! Jimat pada harga borong..eh...eh..harga barang selain air gas, belian banyak2 tu mummy tak tahu tau. Air gas je mummy tahu harganya. Sebab kami dah beli, repeat kali kedua beli stok untuk orang datang beraya. 

Harga air gas botol besar RM2.25 sebotol. Tapi beli 1 karton jatuh RM1.86 sebotol macam tu. 

Bukannya nak promote air gas yang tak bagus untuk kesihatan. Tapi, ada sesetengah orang datang beraya nak kan hygiene. Tak nak air bancuh-bancuh. Atau yang bukan beragama Islam datang beraya. Mereka ni selalunya, prefer air kotak atau air gas. Selain itu, memudahkan keje mummy gak. Letak ais, tuang dan terus boleh hidang dan minum !!

You Might Also Like

5 comments

  1. wah mommy dah beli ye air stock raya...

    ReplyDelete
  2. hehehe dah beli dah..sbb murah

    ReplyDelete
  3. memg speedmart murah2.. bukan je air, brg lain macam susu baby, pampers pon org kata murah...

    ReplyDelete
  4. Haha tak sedie pape lagi untuk raya ..

    ReplyDelete
  5. ok..kak linda ni kira testimoni brjaya dri keepmart...ahha..bley pi bli kat sana pas ni

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda