Bekal anak-anak

Minggu ini, mummy terlebih rajin sedikit. Sikit aje,lah! Walaupun mood pagi anak-anak tu ta...


Minggu ini, mummy terlebih rajin sedikit. Sikit aje,lah! Walaupun mood pagi anak-anak tu tak boleh di duga. Menyempatkanlah juga siapkan bekal. Bekal anak-anak untuk di bawa ke rumah ibu (pengasuh / baby sitter). 

Isnin dan Selasa bawa koko krunch dan roti (butter dan gula). Hari ini, pisang dan roti (butter dan gula).

Bekal yang sama makanan yang sama. Dah macam anak kembar dah hehehe. Semua ni, untuk elakkan dari berebut. 

You Might Also Like

4 comments

  1. adeii..dengar makanan anak, kite pulak teringin nak makan roti sapu butter dengan gula.. hahaha

    ReplyDelete
  2. betul2..nnt berebut susah pulak jdnya

    ReplyDelete
  3. TerinGat zaman budak2 makan roti letak butter + gula. Sedapnyaaa la haiii

    ReplyDelete
  4. alamak aii linda.
    rindu nyer nak balik umah.
    prepare bekal utk anak2 every morning :)
    anak2 pompuan aida everyday berbekal.
    yes, x nak berebut :)

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda