Blog Walking Ziarah Blog Rakan Alam Maya

BLOG WALKING ZIARAH BLOG RAKAN ALAM MAYA DAN MEMBALAS KUNJUNGAN RAKAN YANG MELAWAT BLOG KITA ...

BLOG WALKING ZIARAH BLOG RAKAN ALAM MAYA DAN MEMBALAS KUNJUNGAN RAKAN YANG MELAWAT BLOG KITA



Tetiba tiru ilham yoorin punya blog pulak. Nak buat entri tentang blog siapa kita melawat hari ini. Enam blog je sempat terjah di siang hari ini. Almaklumlah kita blogger separuh masa. Terkejar-kejarkan kerja hakiki yang hado. Tulis siap-siap atas kertas letak atas meja. Takut terlupa membalas kunjungan mereka. Setelah habis membalas kunjungan. Baru mummy blog walking ke blog rakan alam maya mummy. Malam nanti nak sambung blog walking lagi. Lepas masak, siapkan anak, suap anak makan, mandi dan sebagainya. 



Selain blog walking. Mummy juga buat #swapreviewbyazlindaalin swap review via instagram rakan blogger. Ini antara task mummy juga untuk hari ini. Cara ini, adalah salah satu cara untuk naikkan follower juga. Almaklumlah follower www.instagram.com/azlinda.alin ni tak ramai mana. Yang mana belum follow jom...follow!



Salah satu sebab tak banyak nak blog walking. Tetiba nak salahkan benda lain pulak ye! Ish tak baik tau mummy. Sebenarnya bukan nak salahkan memana pihak. Kadang-kadang memang mummy ni kalam kabut pun. Semua nak buat kan!! Kekonon sibuk lah kan lunch hour tadi balik rumah. Waktu ada masa tu manfaat kan je apa yang boleh manfaatkan. Jadi,mummy siapkan barang untuk di pos. Alhamdulillah rezeki anak-anak. 

Yang mana mummy belum blog walking tu jangan sedih-sedih tau. Insyaallah akan ku terjah nanti ;)



www.azlindaalin.com | nurazlindaazman@gmail.com
www.facebook.com/azlinda.alin.3 | www.instagram.com/azlinda.alin | www.twitter.com/azlinda_alin
Malaysian Parenting Blogger | Malaysian Lifestyle Blogger | Malaysian Beauty Blogger | Food | Travel

You Might Also Like

5 comments

  1. Thanks mummy, singgah blog wawa..")

    ReplyDelete
  2. salam perkenalan..cantik blog ni..

    ReplyDelete
  3. Hihi..yoorin po curi2 masa.. kat rumah memang tak dpt nak pegang henpon sangat..so nak tido smbil bfeed irine boleh laa nak bw 3-4 blog.. pastu lelap.. kat opis waktu rehat memang pulun laa..sebab jarang makan.. hehehee..x banyak bw xpe..ikut masa kita jugak kan.. nak join swap review!!

    ReplyDelete
  4. kena bahagikan masa untuk blog dan kerja..bw mesti buat jugak :)

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda