GANJARAN HARI LAHIR DI BULAN OGOS

16:04

HADIAH ATAU GANJARAN KELAHIRAN DI BULAN OGOS

Walaupun hari ini bukan hari lahir saya. Tapi, bulan ini adalah bulan kelahiran saya. Berzodiakkan bintang LEO. Dan, antara perwatakan yang ada pada orang yang lahir di bulan Ogos (termasuklah diri saya) :-



Dan sebenarnya, sempena hari lahir ni macam-macam syarikat bagi ganjaran. Pendek kata hadiah HARI JADI lah! Antara ganjaran hari jadi yang kita boleh dapat di bulan hari jadi kita:-


Langkah 1 : Jadi JobsCentral member
Langkah  2 : Daftarkan email di Jobseeker Login dan tarikh lahir ke marketing@jobscentral.com.my 
langkah  3 : Jangan lupa melawat di Facebook

Bukan itu sahaja, ada lagi ganjaran hebat untuk pelanggan di hari lahir:-

  • Maxis/Hotlink – PERCUMA masa berbual   (Maxis/Hotlink ke Maxis/Hotlink).
  • DiGi - 50% kredit percuma untuk prepaid
  • Popular Card Member -   PERCUMA minuman dan diskaun barangan di kedai terpilih.merchants
  • J Cards -  diskaun di kedai yang terpilih.
  • Starbucks Malaysia -  1 kek PERCUMA dengan pembelian barangan terpilih pada Hari Lahir.

*tertakluk pada syarat dan terma ;)

Tiket percuma dari GSC saya dah cetak. Ntah bila nak tengok wayangnya pun tidak tahu lagi. Manakala, pusat membeli belah AEON sudah SMS untuk pemberian baucer. Boleh shopping lagi bulan ini.

You Might Also Like

2 comments

  1. SA pun dapat ganjaran dari subscription members ni...cuma masa birthday SA june lepas boleh lupa plak x pi collect...ermm...padan muka kan...

    ReplyDelete
  2. aida sama dgn SA.
    selalu terlupa and terrugi la...

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda

Google+ Followers

Google+ Badge

Followers

babab