ParodyMe : 1st Giveaway By DRAMATIC UNIQ

(sila copy banner ni ye) [Giveaway ] Sempena hari ulangtahun perkahwinan saya yang kelima ...

menangi hadiah wang tunai RM350, parody gambar, parody aksi, giveaway pertama saya, dramatic uniq, blogger malaysia
(sila copy banner ni ye)

[Giveaway ]
Sempena hari ulangtahun perkahwinan saya yang kelima baru-baru ni, rasa murah hati sikit la nak bagi hadiah kepada pembaca-pembaca dan pengunjung setia blog DRAMATIC UNIQ ni.. ehemm..!!

Oleh kerana ini GA pertama yang saya anjurkan, hadiah utama adalah sebanyak RM200 dahulu ya. Kalau dapat sambutan, InsyaAllah saya buat GA yang kedua dan seterusnya pula dengan tawaran hadiah yang lebih lumayan.. boleh gituuu...? hehehehehee... :)

Okey, jom ramai-ramai support and join 

ParodyMe : 1st Giveaway By DRAMATIC UNIQ 

Mana tahu ada rezeki boleh menang hadiah wang tunai...!!

..Macam mana nak join..?..

..haaaaa... senang sahajaaaaaaaa..!!..

..Hanya perlu PARODY kan gaya saya seperti di dalam banner di atas. 
Mudah sahaja kan...!!
Selepas tamat tarikh tutup penyertaan, saya akan letakkan semua gambar peserta di Fanpage Facebook DRAMATIC UNIQ then kita ramai-ramai LIKE mana gambar yang kita rasa paling best..!! paling sporting...!! paling mirip dengan gambar asal dan kita boleh LIKE berapa banyak penyertaan sekali pun (boleh LIKE gambar sendiri juga..hehehehe..)

Peserta yang mendapat JUMLAH LIKE PALING BANYAK akan dikira sebagai pemenang.. so, boleh la ajak ramai-ramai kawan, saudara-mara, boyfriend/girlfriend, jiran tetangga, rakan sepejabat dan sesiapa sahaja untuk LIKE gambar penyertaan anda di fanpage DRAMATIC UNIQ.. 

alahaaiii... senangnya nak menang RM200....!! :)

..penyertaan di buka kepada semua blogger di Malaysia..

~ lelaki atau perempuan ~
~ kanak-kanak, remaja, dewasa mahupun warga emas ~
~ tak kisah la ada lesung pipit ke tak, semua boleh join GA ni..
yang penting GAYA MESTI ADA.. :) ~
~ selfie dan wefie diterima ~
(kalau guna gambar pasangan ke, anak ke, kawan ke, adik beradik ke, jiran ke, strangers ke... MAKE SURE u all ada dalam gambar tu jugak ye.. Maknanya gambar wefie lah.. ok..) 

1.  Copy banner di atas dan buat entry khas bertajuk ParodyMe : 1st Giveaway By DRAMATIC UNIQ (entry tersebut mesti lah ada TAJUK, BANNER, GAMBAR PARODY anda dan kalau nak menang anugerah khas juri, sertakan sekali CAPTION yang menarik di bawah gambar tersebut.)

2.  Follow Blog DRAMATIC UNIQ

3.  LIKE Fanpage Facebook DRAMATIC UNIQ


5.  Letak link entry penyertaan anda di ruangan komen entry ini SAHAJA.. hanya link yang tersenarai di ruangan komen entry ini dan memenuhi semua syarat akan dianggap sebagai peserta). Penyertaan selepas 11:59 PM 31 Ogos 2015 juga tidak akan diterima.

Jangan lupa ajak kawan-kawan join GA ni dan LIKE Fanpage Facebook DRAMATIC UNIQ untuk mengundi/meng"like" gambar anda nanti... :)

*****

Tempoh Menghantar Penyertaan : 5 hingga 31 Ogoos 2015 
Tempoh Pengundian : 1 hingga 15 September 2015 

Keputusan Akan Diumumkan (InsyaAllah) Pada Hari Malaysia
16 September 2015

*****

HADIAH YANG DITAWARKAN :

Tempat Pertama (Jumlah LIKE Terbanyak)  :  
Wang Tunai RM200

Tempat Kedua (Jumlah LIKE Kedua Terbanyak) :
Wang Tunai RM100

Hadiah Khas Pilihan Juri (Gambar Dengan Caption Paling Kreatif) : 
Wang Tunai RM50

.
.
.

..dah tu.. apa tunggu lagi...??!!..
..jom la cepat join...!!..

;)

CONTOH GAMBAR PARODY

ParodyMe : 1st Giveaway By DRAMATIC UNIQ



..comelkan abam ni parody gambar titeww...!! hahahahaa.. :p



You Might Also Like

6 comments

  1. huhu..mana gambar parody nya? lupa nak masukkan ke? huhuhu

    ReplyDelete
  2. terima kasih banyak-banyak Lynnda tolong promote GA Ain... hehehehee..
    terharu rasa... :)

    tapiii kalau Lynnda dapat join sekali, lagi best kann..kann...
    jom la join, sempat lagi.. InsyaAllah..

    ReplyDelete
  3. kak lynda meh laa join sekali. hehe

    Nik Ainaa

    ReplyDelete
  4. wah. unik nyer ga ni :)
    abis sudah ga nyer la plak...

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda