Pelik Tiada Ucapan Hari Lahir

Kita selalu nampak birthday kawan-kawan akan keluar notification di facebook kita. Bila masa birt...

Kita selalu nampak birthday kawan-kawan akan keluar notification di facebook kita. Bila masa birthday kita. Tak ada orang wish di facebook. Rasa macam pelik! Nak rasa sedih sangat tu tidak,lah! Tak kuasa nak sedih, merajuk perihal kecik.



Pagi tu, sebelum masuk ofis. Buka setting facebook. Baru tahu kenapa! Rupanya mummy letakkan "ONLY ME CAN POST AT MY TIMELINE". Dan terus buka untuk FRIENDS.


Pelik juga, pagi-pagi dapat PM / Whatsapps ucapan Hari Jadi. Rupanya Facebook ku telah di setting. Apapun, terima kasih semua atas ingatan dan ucapan untuk saya. Muahsssss semua!!

You Might Also Like

10 comments

  1. patut lah.. happy birtnhday mummy lynda...

    ReplyDelete
  2. Only me tu memang memerangkap diri.
    Anyway Happy Birthday..

    ReplyDelete
  3. laaaa.....xpe meh nak wish.

    HAPPY BIRTHDAY!!!
    MOGA DIBERKATI USIA, DIMURAHKAN REZEKI, DIBERKATI ALLAH S.W.T. :)

    ReplyDelete
  4. hehe, mcm sy.. setahun dua kasi private.
    nak tgk member mana yg ingat. heehe

    anyway, Happy Birthday kak!! :)

    ReplyDelete
  5. Hehehe ena kalau time birthday ena mesti buat only me.. Tapi tahun ni tak nak la buat only me.. Ahaks.. Apapun happy birthday kak.. Sori lambat wish! Semoga dimurahkan rezeki dan diberikan kesihatan tubuh badan yang berpanjangan.. Amin

    ReplyDelete
  6. alooo siannya...meh kak zi wish happy birthday mummy lynda...moga ceria-ceria selalu

    ReplyDelete
  7. dulu pernah jugak kena macam tu.. memg setting only me can post, sebab dulu kan ada yang spam2 tu..rimas ahh.. mlm nya lagi.. sekarang hanya ada kawan2 berkualiti..hehehe..maka dah boleh post ke wall.. ^_^Happy birthday Lin.. Happy sokmo!

    ReplyDelete
  8. aida memang private kan byk benda kat fb aida.
    x kisah pun org x wish :) ha ha ha...

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda