Projek suami isteri

Projek kami suami isteri.  Mentang-mentang Hari Jumaat, nak gak cerita bab projek-projek ye...


Projek kami suami isteri

Projek kami suami isteri. 

Mentang-mentang Hari Jumaat, nak gak cerita bab projek-projek ye! Tentulah,kan! Bila dah berkahwin ni ..bab projek ni memang perkara utama. Apakah projek kami sebagai suami isteri ye?

Jeng
.
.
Jeng
.
.
Jeng



Projek kami suami isteri ialah #projektravel nak membawa anak berjalan-jalan sebelum umur mereka 3 tahun. Sebab kebanyakan taman tema  MASUK PERCUMA untuk anak-anak bawah 3 tahun.

Wishlists pertama mestilah Hello Kitty Town Johor Bahru. 


Selain itu, nak bawa anak-anak main pasir pantai juga. 


Bila #projektravel kami akan di jalankan? Erm...tunggu daddy sponsor, lah!! hehehe jangan marah ye daddy. Mummy pun berkira-kira sebenarnya nak pergi bercuti. Almaklumlah! cuti tahun dah habis huwaaaaaaaaaaaaaaa!!

You Might Also Like

6 comments

  1. mommy kena ambil mc laa mcm tu.. hehe

    ReplyDelete
  2. kannn.. eh banyak lg tempat holiday yg dekat2... weekends pon boleh pegi.. gold coast sepang contohnyaa..hehehe..

    ReplyDelete
  3. SA simpan cuti untuk wedding adik....lagi la huwaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  4. wah bestnya cuti-cuti mesia...samala cuti SH pun tggl sikit da...huwaaaa jgk...

    ReplyDelete
  5. ingatkan projek memikat suami...hehehe.. Nway, pic first tu comey je...sporting husband kak lynda..

    ReplyDelete
  6. ingat kan projek masak memasak bersama :)
    aida byk plan holiday dgn anak2.
    one by one direalitikan :) ikut bajet ha ha...

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda