Satay Untuk Anak

MAKANAN KEGEMARAN KAMI - SATAY! Makanan kegemaran mummy ialah satay (salah satu makanan k...

MAKANAN KEGEMARAN KAMI - SATAY!


Makanan kegemaran mummy ialah satay (salah satu makanan kegemaran). Anak-anak pun turut suka satay juga. Samada anak yang besar, atau pun anak yang kecik. Ikut sama nak makan satay. Hari-hari makan satay pun tak apa, tak boring. Bila makan tu, anak-anak ni nak pegang sendiri dan tak nak kita suapkan. Dhia dari kecil pun macam Dzal juga. Cuma mummy kene tengok-tengokkan takut tercucuk ke apa ke kan. Tapi, alhamdulillah mereka pandai kawal lidi satay tu. Kalau nampak macam dah hilang kawalan tu, kene cepat-cepat rampas lidi tu. Biasalah budak!! Kadang-kadang tu, kretif sangat  ;)




www.azlindaalin.com | nurazlindaazman@gmail.com
www.facebook.com/azlinda.alin.3 | www.instagram.com/azlinda.alin | www.twitter.com/azlinda_alin
Malaysian Parenting Blogger | Malaysian Lifestyle Blogger | Malaysian Beauty Blogger | Food | Travel

You Might Also Like

5 comments

  1. ala...kami pun gemar satay juga

    ReplyDelete
  2. aaa..samalah! memang hantu sate.. sebab ada kuah kacang.. kuah kacang tu boleh hirup camtu je.. huhu.. adoiii rindu pulak nak makan sate station..tapi mahal baq angg

    ReplyDelete
  3. bukan kata anak-anak..yanie pun suka...hihihi

    ReplyDelete
  4. ari tu gi open house umah member.
    giler sedap sate dia.
    rupanyer, emak dia buat sendiri!!!
    interviu la emak dia kat dapur...
    malangnya x buka utk order :( sedih!

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda