BAJU KIKO RM5 SAHAJA !!

Baju KIKO DAN BABY KIKO RM5 !!  Yup...begitu lah iklan dari pihak Facebook KIKO. Mummy pun dah...


Baju KIKO DAN BABY KIKO RM5 !!  Yup...begitu lah iklan dari pihak Facebook KIKO. Mummy pun dah mula meroyan bila dapat tahu Sales KIKO yang bermula pada hari ini 30 September 2015 Hingga 4 Oktober 2015 yang bertempat di Dewan Bangi, Jalan 7/1D, Seksyen 7 Bangi. 

Memang plan macam nak tengok brand KIKO juga. Sebab baju dari KIKO, tahan lama dan tak kusam bila basuh banyak kali. Dzal Aidi pun byk pakai baju tidur kakaknya lagi. Memang tahan !! Tau-tau je la..baju budak ni selalunya cepat buruk. Sebab dorang makan itu ini dan kesana sini. Penting cari baju yang berkualiti dan harga murahkan !! Kan ?

Ish....Ada juga mummy terjah ni, kang !! Boleh start dah cari baju untuk simpan raya akan datang.. wah !! Raya Haji pn br je abes...dah fikir raya puasa lak ye!! Gitewww le, perangai mummy. Yang kadang-kadang, tak suka buat keje last minit...kadang-kadang je. Hehehe

You Might Also Like

7 comments

  1. Homaiii murahnyaaa. Ni rasa nk beli utk ank saudara

    ReplyDelete
  2. Dania dah besar dah..dulu memang akak suka belikan dia baju jenama Kiko...la ni dah x nak dah dia..dia dah big girl katanya

    ReplyDelete
  3. wahh murah... best tengok baju budak...

    ReplyDelete
  4. Murahnya..tpi jauhlah..mcm xnk g jer suami tu

    ReplyDelete
  5. Murahnya..tpi jauhlah..mcm xnk g jer suami tu

    ReplyDelete
  6. Murahnya..tpi jauhlah..mcm xnk g jer suami tu

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda